40 haftalik hamilelik

Yemen87

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
16
0
16
Azerbaycan
salam, men Azerbaycannan size qosuluram, men 40 heftelik hamileyem, amma dogum sancim yox, nisane de yox, siz bele veziyyetle qarsilasmishsinizmi?

hekime zang eledim amma deyirki hele biraz gozle eslinde vaxtimi sabaha deyibki saba ola biler amma internetde dogum takvimi bu ayin 18ne diyor

Normal doğuma karar verildiğinde ultrason ve NST ile bebeğin iyi olduğu gösterilmek kaydı ile MDT geçmesine rağmen doğurmayan gebeler 10-14 gün daha bekleyebilirler. Bu süre sonunda da doğum olmazsa önce suni sancı denenir .Suni sancı da başarısız olursa bebek sezeryan ile doğurtulur. Tatlı küçük bebeğinizi kucaklamak için artık çok fazla zaman geçmeyecektir. Fakat eğer doğum tarihiniz gelir ve geçerse paniklemeyin, bebeklerin sadece yüzde 75'i gerçek tarihinde doğar.

men linkden bunu oxudum sabaha kimi inshallah sancim tutar tutmazsa hekime gederem, Allah hamini qorusun, ve bu heyecanli anlardan rahatliqla azad olmagi arzulayiram, AMINNNNNNNN

AMinnn allah bir avazda kurtarsın canım benım sonra bebeğim oldu dıye yazarsın şimdiden ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜNN SAGLIKLI KUCAGINA ALMANI NASİP ETSİN

can Amin, cumlemize,, o qeder heyecaliramkiii, bugun yuxuda gordumki sancim tutub bebek gelir, inshallah dogru olar, ushhhhhh, o qeder danisiram onuynan, istirem tez alim qucagimaaaaaa

Çookkk tatlısın ya,farklı bir dil ama yine de anlaşabiliyoruz ne güzel :) sen sanırsam bizi daha rahat anlayabiliyorsundur :)
Benim de oğlumda 40 haftam bitmişti,merak etme onlar ne zaman geleceklerini çok iyi biliyorlar,nst de sorun yoksa beklemeye devam,Türkiye demi yaşıyorsn?

cox sagol, he cox rahat basha dushurem, dogurdan? o qeder heyecan keciriremki, dorem yeqin indi tutar sancim, amma tutmur, dogru deyirsen, onlar bilir ne vaxt geleceylerini))) yox Azerbaycanda yasayiram, Bakida )

Allah senin de oglunu qorusun))) neche yashi var?

Amin canım ,5 yaşında oğlum.Allah nasip ederse ikinciyi planlıyoruz.Nişan herkeste olur çünkü rahim ağzının açıldığını gösterir ama bazen az gelir veya atılır sen hissedemeyebilirsinde,akabinde suyunda gelmeye başlar.Heyacanını anlıyorum,tatlı telaş ama Allah isteyenlere nasip etsin.

salam, men Azerbaycannan size qosuluram, men 40 heftelik hamileyem, amma dogum sancim yox, nisane de yox, siz bele veziyyetle qarsilasmishsinizmi?

bir kitaptan okumuştum göğüs uçlarıyla belirli aralıklarda oynayınca doğum hormonu tetikleniyormuş internetten araştır istersen çünkü ne araklıklarla ne kadar onu unttum malum 6 yıl oldu ben bu yöntemle doğum yapmadı 38 haftalıktı suyum gelince acil doğum oldu vücut meselesi doğumdan korkanlarınki daha uzuyor sanki sonrada hoooop sezaryan sık sık nst ye bağlan Allah sağ salim kavuştursun

bir kitaptan okumuştum göğüs uçlarıyla belirli aralıklarda oynayınca doğum hormonu tetikleniyormuş internetten araştır istersen çünkü ne araklıklarla ne kadar onu unttum malum 6 yıl oldu ben bu yöntemle doğum yapmadı 38 haftalıktı suyum gelince acil doğum oldu vücut meselesi doğumdan korkanlarınki daha uzuyor sanki sonrada hoooop sezaryan sık sık nst ye bağlan Allah sağ salim kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…