40 hafta oldu doğuramayanlardanız.....

Ben ben!!!!
40. hafta icindeyim ve pek sancim da yok:)
Bebek gelecegi zamani sececek, cok gec kalirsa suni sanci ile mudahale edilecek. Normal dogum yapacagim...

ben de varım kızlar
sancılarım kasılmalarım bel ağrılarım vs herşey oluyo ama doğumdan tık yok
yok bu kız bana hiç çekmemiş kesinlikle karar verdim :50:

Henüz 40 hafta olmadım ama doğurmayanlar arasında ben de varım.
Son 10 gün :21:

bende 39+3 te hala tık yok ne sancı ne başka bişey
bizim topiğin bebişleri aceleci ve tembellerden oluşuyo arası yok:49:

Benimkide tembel cıktı ama doktorumuz bekletmicek sanırım hersey yolunda gitmesine rağmen 39+6 da suni sancıyı yicem:65::65::65::65:

39+2 deyiz. İlki 39 dolduğu gün doğmuştu. Bakalım bu 40 ı geçirip ya sezaryene kalırsak diye endişelendirecek mi beni?
Bu arada ilk doğumumdan önce karnımdaki sancıları hiç hissetmemiştim. Sabah nişanım gelmiş, akşamı da belimden sancılar başlamıştı. Sonraki gün doğum yaptım. Bu sefer 3-4 gündür bilhassa sabahları biraz sıklaşan, gün içinde de seyrek devam eden karın kasılmalarını hissediyorum. Her hamilelik farklı derler ya, doğruymuş.

Of kızlar aynı şeyleri yaşıyormuşuz hepimiz...:26:

Bugün kontrolümde doktor suni sancı vermek istedi,artık vakti geçti dedi,ilk 6 saatlik vericem açılma olmazsa diğer 6 saatliğide vericem oda olmazsa sezeryan dedi...
Bende kabul etmedim,düşünüp geliriz dedim....
Mesuliyet kabul etmediğini ekledi...:59:

Ben bir kaç gün daha beklicem,bebeğin durumu iyi çünkü elh...

1 cm açıklıgım varmış... İnşallah bekletmez miniğim normal yolla,kendi kendine sancılarla gelir...:59:

Of kızlar aynı şeyleri yaşıyormuşuz hepimiz...:26:

Bugün kontrolümde doktor suni sancı vermek istedi,artık vakti geçti dedi,ilk 6 saatlik vericem açılma olmazsa diğer 6 saatliğide vericem oda olmazsa sezeryan dedi...
Bende kabul etmedim,düşünüp geliriz dedim....
Mesuliyet kabul etmediğini ekledi...:59:

Ben bir kaç gün daha beklicem,bebeğin durumu iyi çünkü elh...

1 cm açıklıgım varmış... İnşallah bekletmez miniğim normal yolla,kendi kendine sancılarla gelir...:59:

Kabul etmemekle iyi yapmışsın bence.
Zamanı geçmemiş ki daha 7 gün görünüyor.
Perşembe bana da 1 cm açıklık var dedi doktor.
O günden beri lekelenme devam ediyor.
Hamileliğin ilk dönemi olsa düşük yapıyorum diye düşünürdüm.
Hayırlısı bakalım, bekliyoruz

39+4 olduk ama hala tık yok ya da var ben ilk doğum diye anlayamıyorum ne açılma ne nişan ne sancı sadece bazen bi sancı oluyo 2-3 sn. sonra geçiyo hayırlısı hepimiz için

Kabul etmemekle iyi yapmışsın bence.
Zamanı geçmemiş ki daha 7 gün görünüyor.
Perşembe bana da 1 cm açıklık var dedi doktor.
O günden beri lekelenme devam ediyor.
Hamileliğin ilk dönemi olsa düşük yapıyorum diye düşünürdüm.
Hayırlısı bakalım, bekliyoruz

canım imzamdaki tarih usg de çıkan.Ama Sat'a göre 9 ay 10 gün doldu..
Doktorda artık dogmalı diyor...
Ben ise ya daha günü varsa diye sitrese girdim...o acıyı çekicem kaç saat belkide boşu boşuna,büyüklerde bekle bir iki gün daha diyor...
İnşallah kendiliğinden gelir yavrum yaaa...:5:

canım doktorun 40dan sonra beklemeyecek mi?
benimki beklemiycek bebeğimin suyu azalmış
suni sancıdan hiç bahsetmiyo zaten kanala falan girmedi benimki daha

Benimkide kanala girmedi hala açıklığımda yok perşembe günü suni sancı vermeyi düşünüyor nasıl olacak bende anlamıyorum:52::52::52:

canım doktorun 40dan sonra beklemeyecek mi?
benimki beklemiycek bebeğimin suyu azalmış
suni sancıdan hiç bahsetmiyo zaten kanala falan girmedi benimki daha

bugün kontrolden geldim bebeğin başı hala tam yerleşmediği için doktor yarın için sezaryen rendavusu verdi.Sabah 9:30 da gircem inşallah.Suni sancı senin için eziyet olur dedi çocuk kanala girmediği için.Bende mecbur kabul ettim.Benim için dua edin:18:

Back
X