How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

40 hafta geçti, hala bebek yok :(

40 hafta 4 günlük hamileyim, hala bekliyorum, günü geçenler var mı, doktorunuz ne diyor?

Benim de oyle olmustu 40 haftayi geçmistim ama artik ara sira sancilar geliyordu ve doktor bi tarih belirlemisti o tarihe kadar dogmazsa dogumu doktorlar baslaticakti, gerek kalmadan geldi bebegim, sancilarin olursa dk tut duzenli ise siddetine bakmadan doktora git, bebis her an gelmeye karar verebilir ;) Hersey yolunda gider umarim

Benim de oyle olmustu 40 haftayi geçmistim ama artik ara sira sancilar geliyordu ve doktor bi tarih belirlemisti o tarihe kadar dogmazsa dogumu doktorlar baslaticakti, gerek kalmadan geldi bebegim, sancilarin olursa dk tut duzenli ise siddetine bakmadan doktora git, bebis her an gelmeye karar verebilir ;) Hersey yolunda gider umarim

bu arada benimki kiz

benim erkek 40+4 olmuştu doktor artık doğumu başlatmalıyız bunun doğmaya niyeti yok dedi neyse basah yattım ama turp gibiiyim medical parktaa ne sancı ne su ne kanama yattırdılar hastahaneye sonra verdiler suni sancıyı 11 saat kendimi yırttım sancıdan doğmadı suyumu patlattılar gene doğmmadı bu sefer bebeğin kalp atışları fdüşmeye başlayınca apar topar sezeryana alındım çok zor günlerdi sana tavsiyem suyun iyiyse 43. haftana kadar bekleeeeeee bnm cahilliğime deneymsizliğime denk geldi

Back