40 hafta 2 günlük hamileyim doğum için ne yapabilirim ?

Esmagulugur

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
2
0
6
26
Doğum için ne yapabilirim sizce neler başlatır doğumu r gündür fln arada adet sancisi gibi sancılar oluyor ama çok az sizce nezamna doğum olur ve doğumu ne başlatır ki

Doğum için ne yapabilirim sizce neler başlatır doğumu r gündür fln arada adet sancisi gibi sancılar oluyor ama çok az sizce nezamna doğum olur ve doğumu ne başlatır ki
Hurma yemek, yere çömelip kalkmak, pilates topuna oturmak iyi geliyor diye duymuştum. Bir de çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş sanırım. Doktorunuz ne diyor doğumun henüz başlamaması için?

Hurma yemek, yere çömelip kalkmak, pilates topuna oturmak iyi geliyor diye duymuştum. Bir de çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş sanırım. Doktorunuz ne diyor doğumun henüz başlamaması için?
Bunlara ek ilişki de öneriyorlar.

2 gün içinde doğması gerek diyordu en geç dün için
neden ki? bebeğin suyu az filan mı? 42. haftaya kadar bekleniyor normalde bir sorun yoksa.

sık ilişki, merdiven inip çıkmak, yürüyüş yapmak, yerleri elde silmek, sıcak oturma banyoları doğum vaktini erkene çekebilir

Ben bebegimi 42+6da kendi sancimla dogurdum. Doktora birakmayin bence surecin tum kararini. Bebek iyi durumdaysa, siz iyiyseniz telas etmeyin. Hint yagi goturun muayeneye, doktor hint yagi ile cati muayenesi yapsin. Bunu uyguluyan doktorlar var. Hint yagi gercekten dogum kasilmalarini baslatabiliyor eger dogumun vakti gercekten geldiyse. Bende oldugu gibi bazi kadinlarda sadece yalanci sanciya sebep oluyormus ama belki sizde ise yarar. O donem epey forum okumustum, hint yahi kullananlarin yuzde yetmisi ictigim gunun ertesinde dogurdum yazmisti 😁

Back
X