40.günüm

su.ay

bana Allah yeter
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
1.699
3
biraz kendimi çok yordum alışverişte offff kemiğim acayip şişti. morardı ama yinede fotolarımı paylaşmak istedim.

cnm baktm şimdi resimlerne çok şiş gibi deil sanki..hem normaldir çok yorduysan kendini..ben 2 merdivn çıkamıorm..cnm senin dr un kimdi?düzelten..çok başarılı bi iş çıkarmış

cnm baktm şimdi resimlerne çok şiş gibi deil sanki..hem normaldir çok yorduysan kendini..ben 2 merdivn çıkamıorm..cnm senin dr un kimdi?düzelten..çok başarılı bi iş çıkarmış

saffet örs. kAYSERİDE . kayseride yaşadığım için ve de doktora güvendiğim için burada oldum . çünkü çok övgüler almıştım. inlşallah zamanla daha iyi olacak.

Yoruldugundandir sisligi hemde 40 gunluk hepsi normal kafana takma canim.

cnm ebnim bile hala şişer aglayınca , hasta olunca, yorulunca ,sabah uyanınca:)normal bunlar canını sıkma hem çok yenii baya incek şişler zamanla:)

teşekkürler. sizlerde paylaşmazsam patlarım valla. rahatlatıyorsunuz sağolun fıstıklarrrrrrrr.

yaaaa bugün ablam iş çıkışı beni çağırdı . dolaşalım diye. güzelce süslendim . güzel bir şal bağaldım. hafif bir makyaj ohhhh. çıktım .neyse ablamla buluştuk dolaştık. caddeyi geçiyorduk ki kaldırma adımı mı attım . direğin önünden geçiyordum ama gözüme sanki perde indi . direğin ortasında tabela gibi bir çıkntı demir gibi bişey varmış ben hiç farkedemedim veeeee bir anda gözüm karardı . çarptım alnımı . epey kendime gelemedim . bir süre .sonra baktım alnım mosmor oldu.
banka oturduk ve başladık gülmeye .nasıl becerdim bunu diye. ama çokkk korktum burnuma bişey oldu diye.

eeeee herkes bu ne güzellik diye takıldı. ablamın iş arkadaşları ne güzel kız kardeşin varmış. ne hoşmuş ddediler nazara geldim. amannn kızlar nazara gelmeyin.
heee heeee amma da mütevaziyim değil mi.

yaaaa bugün ablam iş çıkışı beni çağırdı . dolaşalım diye. güzelce süslendim . güzel bir şal bağaldım. hafif bir makyaj ohhhh. çıktım .neyse ablamla buluştuk dolaştık. caddeyi geçiyorduk ki kaldırma adımı mı attım . direğin önünden geçiyordum ama gözüme sanki perde indi . direğin ortasında tabela gibi bir çıkntı demir gibi bişey varmış ben hiç farkedemedim veeeee bir anda gözüm karardı . çarptım alnımı . epey kendime gelemedim . bir süre .sonra baktım alnım mosmor oldu.
banka oturduk ve başladık gülmeye .nasıl becerdim bunu diye. ama çokkk korktum burnuma bişey oldu diye.

eeeee herkes bu ne güzellik diye takıldı. ablamın iş arkadaşları ne güzel kız kardeşin varmış. ne hoşmuş ddediler nazara geldim. amannn kızlar nazara gelmeyin.
heee heeee amma da mütevaziyim değil mi.

bebeğimmm çok güzelsin zaten . aman kendine dikkat et tatlımmm .şişler inince dein gibi daha güzel olacakkkkkkk:nazar:

bebeğimmm çok güzelsin zaten . aman kendine dikkat et tatlımmm .şişler inince dein gibi daha güzel olacakkkkkkk:nazar:

ooo sağol. sende fıstık gibisin maşallah. eminim hayranların çoktur. Kadınlar kulübünün türkan şorayı. maşallah göz değmesin.:nazar:

ooo sağol. sende fıstık gibisin maşallah. eminim hayranların çoktur. Kadınlar kulübünün türkan şorayı. maşallah göz değmesin.:nazar:

ay ay ne ka mutlu ne ka mutlu oldummm anlatamam (osman agayı izliyonmuu)hahaha.saol bebişimmmmmm beimm o senin güzelliğinnn

Merhaba su.ay,
ben bu siteye yeni üye oldum ve burun ameliyatini arastiriyorum. Albümlere nasil bakiliyor acaba, profiline girdim ama göremedim resimleri, yardimci olursan sevinirim. Arkadas olmak mi gerekiyor ? :KK66:

Selamlar
Zuhal

Merhaba su.ay,
ben bu siteye yeni üye oldum ve burun ameliyatini arastiriyorum. Albümlere nasil bakiliyor acaba, profiline girdim ama göremedim resimleri, yardimci olursan sevinirim. Arkadas olmak mi gerekiyor ? :KK66:

Selamlar
Zuhal

arkadaşlık teklif et . ozaman bakabilirsin

Resimlere simdi bakabildim cok tesekkür ederim...özellikle önden cok dogal gözüküyor, tebrik ederim.

su.ay cım öncelikle güzel yorumların için çok teşekkür ediyorum ....(henüz 100 mesajım olmadığı için albümlere yorum yapamıyorum ..Bu nedenle buradan yazıyorum)
Senin burunda çok hoş ve doğal olmuş...Kesinliklede yüzünle çok uyumlu...Ama burunları bir yana atarsak :) çok pozitif çok tatlı bir insansın :)Maşallah...:nazar:
Dilerim herşey herzaman gönlüne göre olur...:nazar:

X