Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm baktm şimdi resimlerne çok şiş gibi deil sanki..hem normaldir çok yorduysan kendini..ben 2 merdivn çıkamıorm..cnm senin dr un kimdi?düzelten..çok başarılı bi iş çıkarmış
yaaaa bugün ablam iş çıkışı beni çağırdı . dolaşalım diye. güzelce süslendim . güzel bir şal bağaldım. hafif bir makyaj ohhhh. çıktım .neyse ablamla buluştuk dolaştık. caddeyi geçiyorduk ki kaldırma adımı mı attım . direğin önünden geçiyordum ama gözüme sanki perde indi . direğin ortasında tabela gibi bir çıkntı demir gibi bişey varmış ben hiç farkedemedim veeeee bir anda gözüm karardı . çarptım alnımı . epey kendime gelemedim . bir süre .sonra baktım alnım mosmor oldu.
banka oturduk ve başladık gülmeye .nasıl becerdim bunu diye. ama çokkk korktum burnuma bişey oldu diye.
eeeee herkes bu ne güzellik diye takıldı. ablamın iş arkadaşları ne güzel kız kardeşin varmış. ne hoşmuş ddediler nazara geldim. amannn kızlar nazara gelmeyin.
heee heeee amma da mütevaziyim değil mi.
bebeğimmm çok güzelsin zaten . aman kendine dikkat et tatlımmm .şişler inince dein gibi daha güzel olacakkkkkkk
ooo sağol. sende fıstık gibisin maşallah. eminim hayranların çoktur. Kadınlar kulübünün türkan şorayı. maşallah göz değmesin.
Merhaba su.ay,
ben bu siteye yeni üye oldum ve burun ameliyatini arastiriyorum. Albümlere nasil bakiliyor acaba, profiline girdim ama göremedim resimleri, yardimci olursan sevinirim. Arkadas olmak mi gerekiyor ?
Selamlar
Zuhal
Resimlere simdi bakabildim cok tesekkür ederim...özellikle önden cok dogal gözüküyor, tebrik ederim.