Burnunu her gün düzenli temizlemen gerekli kırk gündür neyle temizliyorsunBebeğim 40 günlük ve burnu tıkalı 1 haftadır 3 gündür de yutkunurken nefesi kesiliyor öksürmeye başlıyor serum fizyolojik yaptıramadım henüz öksürük burun tıkanıklığı dan olur mu ?
Göbeği düştükten sonra hergün sabah banyo yaptırıyordum 5 gündür banyo yaptırmadım tıkandığını fark ettimBurnunu her gün düzenli temizlemen gerekli kırk gündür neyle temizliyorsun
Hastaneye gitmek istemedim bende bu yüzden kendimde cesaret edemedim evde yarın bir aile hekimine gidicem korkmaya başladımTabiki öksürük burundaki akıntının genize akmasindan oluyor. Her gün serum fizyolojik ile temizlemen gerekk. Ama benim fikrim bir doktora göster. Çünkü çok küçük ve salgınlar felaket baş göstermiş durumda. Bir sey yoksa bile icin rahat etsin.
Tıkanması geniz akıntısıyla ilgili banyoyla değil. Bu aralar rsv salgını var bence doktora götürün ilerlemeden. Burun temizliği bebekler için çok çok önemli mutlaka her gün yapılmalı. Ağızdan nefes alamıyorlar henüz.Göbeği düştükten sonra hergün sabah banyo yaptırıyordum 5 gündür banyo yaptırmadım tıkandığını fark ettim
Geçmiş olsun.Banyo yaptırmak burunda rahatlatır banyoyu ihmal etmeyin, serum fizyolojik ve ortibebeyle hergün temizlemeye bakın biraz büyüdüğündedd sterimar diye sprey deni, suyu var çok geliyor. Benim bebişin burnu doğduğundan beri hep tıkalıydı 1 hafta 15 gün öncesine kadar serum fizyolojik ve ortibebeyle temizledim şimdi spreye geçtim çok şükür açıldı burnu kendi kendine çıkıyor sümüğü spreyi sıkıncaGöbeği düştükten sonra hergün sabah banyo yaptırıyordum 5 gündür banyo yaptırmadım tıkandığını fark ettim
Atesi yokken banyo yaptirin cok daha cabuk açılırGöbeği düştükten sonra hergün sabah banyo yaptırıyordum 5 gündür banyo yaptırmadım tıkandığını fark ettim
Ne kadar olması lazım sprey içinGeçmiş olsun.Banyo yaptırmak burunda rahatlatır banyoyu ihmal etmeyin, serum fizyolojik ve ortibebeyle hergün temizlemeye bakın biraz büyüdüğündedd sterimar diye sprey deni, suyu var çok geliyor. Benim bebişin burnu doğduğundan beri hep tıkalıydı 1 hafta 15 gün öncesine kadar serum fizyolojik ve ortibebeyle temizledim şimdi spreye geçtim çok şükür açıldı burnu kendi kendine çıkıyor sümüğü spreyi sıkınca
0 aylık yazıyor kutusunda ama dr a sorun önce ben cesaret edemedim 2 buçuk 3 aylıkken başladım sağlık ocağına sorarakNe kadar olması lazım sprey için
Serum kullanıyorum ama yine tıkanıyor 2 aylık olduk anlamadım gitti buhar makinesi de açmaya başladım reflü de var doktor gaviscon verdi ama ilacı bulamıyozKorkmayın kışın gelmesi ile birlikte evde ısınmak için yaktığımız bütün aletler havayı kurutur dolayısıyla yenidoğanınızın da burnu kurur. Banyoda nem dolayısıyla çok güzel burnu açılır. Tavsiyem her gün serum fizyolojik sıkarak onu rahatlatmanız ve varaa evde buhar makinesi kullanmanız evin nem oranını %60 üstüne çıkarmayın %40 altınada düşürmeyin. Gün içindede evi havalandırın. Burun kuruluğu sebebiyle emmek istemez, uyumak istemez çok hzuursuz olur nefes alamaz o da öksürük yapar. Bir diğer öksürük sebebide reflüdür mutlaka dik açılı emzirip , emzirdikten sonra en az 15 dk dik tutup gazını çıkarıp varsa reflü yatağında yatırmanız iyi gelecektir
Ev içi ısısını ve nemi ölçmek için bir termometreniz var mıdır? Ben bununla kontrol sağlamıştım. Az nem gibi çok nem de zararlı. Tam açamıyor olabilir misiniz? Belki çok tıkalı olduğu için. Reflü yatağı kullanıyor musunuz? Gaviscon reflü ilacı ne yazık ki bulunamıyor bende geçenlerde instagramda bir bayanın söylemesiyle denk geldim onunda bebeği reflülüydü o da çok aradı ama sanki buldu bi danışsanız belki yol gösterir elifcedunyam hesabı. İnşallah o da bulabilmiştir size yol gösterir.Serum kullanıyorum ama yine tıkanıyor 2 aylık olduk anlamadım gitti buhar makinesi de açmaya başladım reflü de var doktor gaviscon verdi ama ilacı bulamıyoz
Sorucam çok sağolun termometremid yok alalım olmazsaEv içi ısısını ve nemi ölçmek için bir termometreniz var mıdır? Ben bununla kontrol sağlamıştım. Az nem gibi çok nem de zararlı. Tam açamıyor olabilir misiniz? Belki çok tıkalı olduğu için. Reflü yatağı kullanıyor musunuz? Gaviscon reflü ilacı ne yazık ki bulunamıyor bende geçenlerde instagramda bir bayanın söylemesiyle denk geldim onunda bebeği reflülüydü o da çok aradı ama sanki buldu bi danışsanız belki yol gösterir elifcedunyam hesabı. İnşallah o da bulabilmiştir size yol gösterir.
Kafasını yüksek yatırıyorım ama yinede kusuyor bazen emzirmemle kusması bir oluyorSorucam çok sağolun termometremid yok alalım olmazsa