Çocuk Hastalıkları 40 günlük bebeğim uyurken nefesi kesiliyor..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gnl_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
43
0
40 günlük bebeğim uyurken birden nefes alamaz hale geliyor ,nefes alırken zorlanır gibi oluyor bikaç saniye sürüyor bu durum yüzü kızarıyor çok endişeleniyoruz sizce doktoruna söylemek için kontrolünü bekliyorum ama sizce hemen götürmelimiyim normal diyenler var anormal hemen götür diyenler var evham yapmak istemiyorum bu durum yaşayanlar varsa lütfen paylaşsın.

Hiç bir bilgim yok canım ama ben senin yerinde olsam kontrolünü beklemeden götürürdüm böyle evham yapacağına götür kafan rahatlasın çünkü daha çok küçük birşeyleri göz ardı etmemek lazım başkalarının lafıyla rahatlamak yerine işin uzmanın görüşüyle rahatla bence.

Hiçte normal değil bence ve ciddi bir problem bence bir an evvel götür için rahatlasın.İnşallah önemli değildir ve hakkaten normal bir durumdur.İçin rahat etmiş olur.

uyku apnesi olabilir mutlaka hemen götür..önemli çok..

ağzından alır nefesi en kötü..bilmiyolar ağızdan almayı ama tutmaz nefesini kızarana morarana kadar..bide demiş arkadas birden alamıyo diye..burnu dolu olsa anlarlar heralde..

Geçenlerde televizyonda bununla ilgili haber vardı. Vakit kaybetmeden götür bence bebeğini uzman bir doktora.

cevaplarınız için teşekkürler öncelikle dün bebeğimi götürdüm allaha şükür endişelenecek bi durum yokmuş ciğerleride kalbide tertemiz dedi doktorumuz. karnında çok gazbirikmiş hava dolu olduğu için tükürüğü genzine kaçıyormuş gaz ilacı verdi bunu kullan bide yatırırken küçük bi yastık kullan geçer dedi. Umarım dediği gibidir alla kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah. Bu arada bizim yaramaz maşallah acıya çok dayanıklıymış karnı bu kadar gaz doluyken nasıl duruyor bu çocuk diye çok şaşırdı doktor maşallah maşallah maşallah.Ağlasa enazından erken teşhis etme şansımız olurdu neyse şu anda yanımda mışıl mışıl uyuyor aşkım.allah hepimizinkini bağışlasın inşallah AMİNNNNNNN

cevaplarınız için teşekkürler öncelikle dün bebeğimi götürdüm allaha şükür endişelenecek bi durum yokmuş ciğerleride kalbide tertemiz dedi doktorumuz. karnında çok gazbirikmiş hava dolu olduğu için tükürüğü genzine kaçıyormuş gaz ilacı verdi bunu kullan bide yatırırken küçük bi yastık kullan geçer dedi. Umarım dediği gibidir alla kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah. Bu arada bizim yaramaz maşallah acıya çok dayanıklıymış karnı bu kadar gaz doluyken nasıl duruyor bu çocuk diye çok şaşırdı doktor maşallah maşallah maşallah.Ağlasa enazından erken teşhis etme şansımız olurdu neyse şu anda yanımda mışıl mışıl uyuyor aşkım.allah hepimizinkini bağışlasın inşallah AMİNNNNNNN[/QU

ay hadi gözün aydın çok sevindim apne olmadığına :) yatagına 40 - 45 derecelik bi eğim verebirsen o daha iyi yastık yerine..baş kısmında yatagın ayaklarına hafif bi yükselti koyabilirsin yada döşeginin altına meyil yapacak sekilde havluları falan katlayıp koyabilirsin..boynu düşer yastıkla düz zeminde yatması 1 yaşına kadar lazım..bide amiinnn:KK66:

Ben doğduğu günden beri çok ince bir yastık kullandım ama bebek yastığı değil büyük yastığı belinden itibaren koyarak yatırdım hep öyle olunca şu hastane yatakları nasıl meyillidir yavaş yavaş yükselir baş kısmı öyle tarif etmişdi bize doktor hem öyle yatırırsan reflüde olmaz.Çok sevindim birşey çıkmamasına açıkcası benim aklıma kalpde üfürüm falan olabilirmi diye gelmişdi neyse şkür hiç birşeyi yokmuş en azından kafanda öylemi böylemi diyeceğine kurtuldun evhamlardan

evet aslında eşim tam anlamda rahatlamış değil açıkçası başka doktorada gösterelim diyor ısrarla bugün izin alabilirse başka bi yere götüreceğiz hayırlısı bakalım.

X