40 günde 5 kilo vericem söz veriyorum

minisim91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
382
83
118
Merhaba günlüğum ve günlügümü okuyacak güzel üyeler.40 gün sonra kaynimin dügünü var.27 yasindayim 165 cm boyum suan ki kilom 60. 2 bucuk sene önce dogum yaptim.ve tam 30 kilo aldim 50 kilo ile basladim 80 kilo doguma girdim sonra 10 kiloyu hemen dogumda birakmisim.geri kalanida iste yok emzirme dönemi yok lohusa deeken biraz verdim iste simdi 60 kiloyum en azindan 5 kilo daha vermek istiyorum.aslinda 50 kiloda olsam fena olmaz ama simdilik hedefim 5 kilo.bugün sabah kahvaltida 1 domates 1 salatalik bir avuc ici kadar semizotu ve 1 biberle 1 yk zeytinyag ile salata yaptim limonlu tutsuz.üzerine 1 dilim beyaz peynir dogradim 5_6 tane zeytin ve yatim dilim ekmekle kahvaltimi yaptim.tabi kahvalti öncesi aksamda 1 tam cevizi 1 bardak suya koyup sabaha kadar beklettim.uyanir uyanmaz onu ictim cevizi yedim.üzerinede 1 büyük bardak su icip kahvaltimi yaptim.kahvaltidan sonra yine sabah kahvaltidan önce hazirladim 1 litre suya 3 kabuk tarcini 10 dakika kaynatmistim.1 bardak tarcinli su ictim.aralarda su icmeyi ihmal etmedim tabi.sonra 15 dakika leslie ile yürüdum üzerine 20 mekik cektim.tabi bunlari yaparken göbeğime strec film sardim.sonra 1 fincan sütsüz ve sekersiz kahvemi ictim yaninda 1 büyük bardak suyla.ögle yemeginden önce tarcinli suyumdan icip kabak yemegi ve yaninda 1 kase yogurt yedim.birazdan yesil cay icicem.aksam yemegi icin diyetime uygun tepsi kebabi yapicam az yag ile.yaninda bol salata ve yogurt.tabi öncesinde yine tarcinli su 1 lite tarcinli suyumu bugün icinde bitirnem gerek.iste böle ve sabahtan beri tam 3 kere tuvalete ciktim bugün cok ii gidio hadi bakalim

Merhaba günlügüm dün yazamadim.dün neler yaptim anlatayim.sabah herzamnki gibi 10 bucukta kalktik kizimla.kaynanamin komsusunun 40 hayri varmis oraya cagirdikar bizi kahvltiyi yemeklerle yaptim.tabi ac karna kuru fasulye pilav et tursu cok agir geldi biraz corba ictim biraz yemeklerden yedim ama cok yiyemedim dokundu biraz.sonra kaynimin evini temizlemeye gittik.oda bana günün sporu oldu.aksam evde yine ayni menü vardi tesadüfen yine fasulye yedim.aslini istersen dün diyet icin pek uygun bir gün degildi.ama elimden geldigince ölcülü yemeye calistim.dün sabah ac karna tartildigimda 59.800 gr geldim bir gün öncesinde güzel.beslenmemin sonucunu aldim.bugün eşimle pazar kahvaltisinda yine ölçüyü kacirdim 1 simit yedim.kahvaltiyu agir gecirdigim icin ögle ve aksami hafif gecircem.öglen yemeginde yine kabak üzerine 3 kasik yogurt koydum yanindada semizotlu cacik ictim.aksam icin yemek planimiz suan yok bakalim.esim evde oldugu icin bugünümde biraz hesapsiz gececek gibi ama dikkat etmeye caliscam.tekrar yazarim.birazdan carsiya cikicas.abiye elbiselere bakicam bakalim kac beden giyicem nasil duracak bu benim motivasyonumu ve istikrarli olmami saglayacak dügüne az kaldi bu göbek gidecek!!!!

Aksam yemegi icin yagsiz kizarmis tavuk 2 parca biraz bulgur pilavi salata ve sarimsakli yogurtlu közlenmis patlican salatasi yedim yatmadan zenfecilli zerdecalli yogurt kürü yapicam sabah icinde cevizli suyu mu hazirlicam

Bugün kahvaltida yarim krep peynir domates salatalik semizotu felan yedim.öglen bir dilim ekmek yanimda maydanozlu lor peyniri bir kase yogurt yedim.aksam ise 3 kasik pirinc pilavi bi tabak bamya bir kasede yogurt yedim.30 dakika yürüyüs yaptim ve 45 dakika belimde strecle ev temizledim.bugün cok iyi gecti.

Slm.günlük sabah kahvalti öncesi ceviz suyumu ictim.sonra domates salatalik biber semizotu ve maydanoz ile koca tabak salata yedim.yaninda beyaz peynir ve yarim dilim ekmek.2 bardak cay.suan büyük bardak yesil cay iciyorum tekrar yazarim.

Yesil caydan sonra 5 dakika göbek eritme egzersizi yaptim 20 mekik cektim ve biraz ip atladim.epey ter döktüm.ögle yemeginde buyük boy kasede domatesli sehriye corbasi ictim.ekmeksiz.aksam icin kabak sote düsünüykrum bakalim.saat 6 gibi 45 dakika yürüyüse cikicam.hersey yolunda gidio

Dün 45 dakika yürüyus yaptim.ama aksam tost yedim ya bu kötü oldu ama napalim bugün dengelicem herseyi

Simdi 3 tane kabuk tarcini 1 litre suyla 10 dakika kaynattim ögünlerden önce icicem suan bir fincan iciyorum.bunu artik kahvalti sonrasi olarak iciyorum.ögle yemegi öncesi bidaha icicem bide aksam yemegi öncesi geri kalaninida aralarda ve son bardagi gece yatmadan önce

Tarcinli suyumu icip ögle icin kabak yemegim ve büyük.kase yogurt yedim.kahvaltidan sonra 15 dakika kadar spor yaptim.göbek eritme egzersizi.birazdan 45 dakikalik yürüyüse cikcam.aksam yemegi kiymali bezelye yapmistim ölcülü bir sekilde yiyecem. Ins.

Aksam yemegi öncesi tarcinli suyumu ictim.biraz kiymali bezelye ve 3 kasik pirinc pilavi yedim.1 kasede cacik ictim.pek doymadim.gibi ama neyse yatmadan yogurt kürü yapicam

Bu sabah yine cevizli suyumu ictim.cok az kahvalti yapabildim.acil pazara cikmam gerekiyordu.tost ekmeginin en kenari yani sadece kabuk olan kismi yedim.biraz peynir biraz salata.2 bardak cay ictim.pazardan sonra 1 fincan sade türk kahvesi ictim.ögle yemegi olarak dünden kalan kabak yenegimi ve sabahtan artan salatami yedim.yogurdum kalmamisti.aksam yemegi icin simdilik bi planim yok bakalim

Aksam yemegi öncesi tarcinli suyumu ictim.biraz kiymali bezelye ve 3 kasik pirinc pilavi yedim.1 kasede cacik ictim.pek doymadim.gibi ama neyse yatmadan yogurt kürü yapicam
Kıymalı bezelyeyi istersen 2 tabak ye, hiç bişey olmaz, ama 3 kaşık pilav bile yanlış. Pilav basit karb, kanınıza şeker olarak karışıyor. Yani hem yağ yakımınız imkansız bir hal alıyor, hem de kısa süre içinde tekrar aç hissedersiniz.

Hic ekmek yemiyorum ama ben.
Oda güzel; ama ekmek, makarna, pirinç, patates hepsi aynı şey. Biri diğerinden masum değil.

Doymuyorsan yulafı ekleyebilirsin yediklerine...ama emin ol bu yukarda saydıklarımın doyum ile bir alakası yok. Çabuk sindiriliyor ve kan şekerini yükseltiyor. Yani çok hızlı tekrar aç hissetmene sebep oluyor. Kıssaca o pilavı yemesen o bir tabak ana yemek seni daha uzun süre tok tutacak. Sadece bir 20 dk bekle, doymuş hissedekceksin pilavsız, ekmeksiz

Haklisin aslinda ama iste vücudun karbonhidratlarada ihtiyaci var.suan midemi kücültmeye calisiyorum az yiyerek buna alisinca artik pilavida birakcam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…