40 beden üstü marka ürünler - 11. sayfadan itibaren bakınız..

Tek kisilik lastikli carsaf tanesi 8 tl

Istikbal cift kisilik yatak ortusu 100 tl

Ozel dikilmis 40 42 beden hic giyilmemis elbise 30 tl

L beden triko ceket 25 tl

Kombinin diğer parçaları hakkında da bilgi verir misin?
Hemen anneme ölçtürüyorum boyunu canım.
Ayakkabı 39 numara polaris marka dışarıda giyilmedi evde bir iki kez giyildi. 35 tl
Çanta 20 tl ben mezuniyette kullandım sadece.

Başka elbiseler de var geride 3. sayfadan itibaren bakabilirsiniz. Bütün detayları sorabilirsiniz çekinmeden :)

Tmm cnm. Ölçüyü bekliyorum. 40 beden boru paça pantolon varsa ona da bakabilirim.
Bir de parantez saten gömlek, yeşil renkli kullanılmamış çanta ve mezuniyet çantanda indirim yapmayı düşündüğünde önce bana haber ver lütfen.

Canim boy 108 cm. Tamam haber veririm pantolon vardi ama bedenlerine bakayim. Koton marka hic giyilmediler. Fotoğraf ekleyecegim. Istedigin gibi midir bilmiyorum

42 beden koton marka cok az kullanilmis kumas pantolon (2defadan fazla giyilmedi)

Bilmiyorum soraym canim 169 boyunda annem giyiyordu. Bedenleri 42 zaten boyunu da sorayim.

Ayri ayri canim yeniler koton marka kumas. Boyun kac annemin 169 boyu ona iyi oluyordu.

52 beden deri ceket hiç giyilmedi bir kez bile 60 tl

54 beden sarar pantolon 20 tl

koton gömlek Xl 15 tl (dar geldi az giyildi)

süvari marka mont, yakasının rengi solmuş tadilatla yaka yaptırılabilir üzerine deri detay geçirilebilir.) 25 tl

Halifax sweat xl beden 15 tl

Xl tanesi 15 tl

39 numara arow kullanilmamis babet 15 tl
Ince triko 42 beden tunik 25 tlsapka 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…