- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
Cnm elbisenin boyu kaç cm. Ilgileniyorum da :)Eki Görüntüle 1415598
Ozel dikilmis 40 42 beden hic giyilmemis elbise 30 tl
Eki Görüntüle 1415599
L beden triko ceket 25 tl
Kombinin diğer parçaları hakkında da bilgi verir misin?Cnm elbisenin boyu kaç cm. Ilgileniyorum da :)
Hemen anneme ölçtürüyorum boyunu canım.Kombinin diğer parçaları hakkında da bilgi verir misin?
Cnm elbisenin boyu kaç cm. Ilgileniyorum da :)
Canim boy 108 cm. Tamam haber veririm pantolon vardi ama bedenlerine bakayim. Koton marka hic giyilmediler. Fotoğraf ekleyecegim. Istedigin gibi midir bilmiyorumTmm cnm. Ölçüyü bekliyorum. 40 beden boru paça pantolon varsa ona da bakabilirim.
Bir de parantez saten gömlek, yeşil renkli kullanılmamış çanta ve mezuniyet çantanda indirim yapmayı düşündüğünde önce bana haber ver lütfen.
Peki bunların boyu ve beli kaç cm?42 beden koton marka cok az kullanilmis kumas pantolon (2defadan fazla giyilmedi)Eki Görüntüle 1415969
Boy 98 bel 43 fiyat 35 tlPeki bunların boyu ve beli kaç cm?
Boy 100 iyi oluyor bana ama 2 cm kısa nasıl durur bilemedim. Ikisi mi 35, ayrı ayrı mı?Boy 98 bel 43 fiyat 35 tl
Boy 100 iyi oluyor bana ama 2 cm kısa nasıl durur bilemedim. Ikisi mi 35, ayrı ayrı mı?
Hımm olmaz o zaman. Bana uzun lazımdı. Elbise de istediğim uzunlukta değilmiş cnm. Zahmet verdim, helal et.Canim bilekte duran modellerdenmis
Ne demek helal olsun :)Hımm olmaz o zaman. Bana uzun lazımdı. Elbise de istediğim uzunlukta değilmiş cnm. Zahmet verdim, helal et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?