40 beden üstü marka ürünler - 11. sayfadan itibaren bakınız..

Kirmizi topuklari simli ayakkabi 39 numara 15 tl

Krem polaris evde giyildi 39 numara 35 tl
Graceland mavi hic giyilmedi 39 numara 35 tl

Leke kirmizi anorak mont L beden 30 tl. Cok az giyildi

Triko kalem etek standart 20 tl
Canta 15 tl
Ayakkabi 35 tl
Kazak da satilikti ben kaptim :)
koton L beden kaban 40 tl
Kirmizi topugu simli ayakkabi 20 tl

Son düzenleyen: Moderatör:
Fever elbise 42 beden 35 tl
Ucuk pembe hic giyilmemis ayakkabi 39 numara 40 tl

Triko 15 tl
Babet 15 tl
Canta 20 tl

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu tatli ayakkabilar 39 numara icin ve cogu sifir, geri kalani cok az giyilmistir.

39 numara mavi topuklu ayakkabi ve koton lacivert tisort cok tatli bir musterime satilmistir. Gule gule kullanmasi dilegiyle

39 numara bir kez giyilmis ayakkabi 20 tl

Pudra capraz canta 15 tl

Ebru sunumlarin sunumunu yapmışsın, süper valla. Birde fiyatları biraz daha uygun tutsan

Eninde sonunda ali cam bir şeyler.

Birde sana 42beden nasıl oluyor çok daha zayif görünüyorsunuz.

Bol hayırlı satışlar diliyorum.

Evet uygun fiyat talep ediliyor da urunler cok yeni cok az kullanilmis ve kaliteli marka cogu da daha uyguna verirsem degmiyor yani :) incelik konusunda tesekkur ederim bu urunlerin cogu annemin kullanamadigi alip yasina yakistiramadigi rengini begenmedigi giysileri. Bir de 42 yaziyor ama kalibi dar falan bazilarinin :) kendi evime dönüyorum pazar gun, insallah kendi urunlerimden de koyacagim..

Elbise 2 kez giyilmemistir yani fever marka elbise icin cok uygun keske bana gelse asla sattirmam ama büyük oluyor tadilat gorsun istemiyorum

Bana olmaz sanki sen 36-38 gibisin o sana nasıl oldu bilmiyorum. O elbisenin önündeki düğmeler açılıyor mu? Süt veriyorum o yüzden sordum. Astarı var mi birde?

Astari var elbiseyi arkadan biraz sikistirdik gorsel olarak guzel gorunsun diye dugmeler acilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…