40 beden üstü marka ürünler - 11. sayfadan itibaren bakınız..

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
Kendi evime döndüm bu yüzden ailemin evindeki ürünleri bu konu başlığı altında derledim. 40 beden üstü için ürünlerin hepsi burada. 40 beden altı ürünler ve kozmetik, parfüm için diğer konularıma bakınız.

Fakat ayrı şehirler olduğu için diğer konularımla birleştirme yapılamaz.

11. sayfadan itibaren bakınız lütfen.

Son düzenleme:
Yok canim ya bi kareli koton var 40 beden o da :/

Merhaba, urunlerin fiyati uygundur, indirim yapilir lutfen sormaktan cekinmeyin :)

Ray Ban Wayfarer Comics Speacial Series

Ürünü ikinci el sitesinden çok severek aldım fakat renginin yakışmadığını söyledikleri için satışa koyuyorum. Aldığım fiyatı çıkaracak şekilde pazarlıksız olarak fiyat belirledim. Son fotoğrafta görünen yerde küçük belli olmayan bir çatlak vardır. Fiyatı: 105 Tl
RB 1048/32 50-22

10 tl'lik yeni ürünler ekleyeceğim takipte kalın :)

Kaşe kaban arayanlar olmuş, elimde bu var kaşe değil süet kaliteli ve az kullanılmış 44 beden..

Ebrucum benim krem kazak var burda...Yarın canta ve cüzdanla kargoya verebilir misin??

Tamam canim onu sattim diye belirtecegim. Ogleden sonra gonderirim urunlerini :) gule gule kullan simdiden..

Bu tatlı kazağım çok tatlı bir alıcıya satılmıştır. Biraz sonra ürünlerini kargolayacağım güle güle kullanması dileğiyle :)

Yakası işlemeli atletler tanesi 5 tl

Defacto ekru tişört XL 10 Tl

Defacto çiçekli tunik XL 10 Tl

DeFacto L beden Tişört 10 Tl

LCW triko tunik XL beden 10 Tl

LCW Yepyeni az kullanılmış triko kazak XL beden 15 TL

Abiye ayakkabı 39 numara 10 tl

Vizon rengi bolero L beden 5 Tl

Yakası dantel detaylı siyah tişört L beden 10 tl

Gözlükte indirim yaptım 100 Tl ve kargo da benden daha ne olsun :)

2 beden siyah triko 15 Tl

Kot tunik 42 beden 25 tl

42 beden maksi boy kot etek 20 Tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…