40 beden neyin varsa goster

ıkı kırmızı pantolon eger 40 bedense talıbım ben

B
ıkı kırmızı pantolon eger 40 bedense talıbım ben
Ben 1.65 boy 60 kiloyum 40 beden oluyor kalıp genişde 38 de oluyor .yüklediklerim uyar diye düşünüyorum kaç kilosunuz.pantolonlardan biri bordo,diğeri yüksek bel düğmeli açık kırmızı en baştakiler Çingene pembe ve etiketler yok ama sıfır sayılırlar

pantolonlarını topukluylamı giyiyorsun ilksan? ben 172 boyundayım pantolon düdük gibi durmaz dimi üstümde

Yok cnm benim bacak boyum uzun dilersen topıkluylada giyer atarım sana ama tam hangileri

65 kıloym 170 boyum sanırım olmaz.

Kardeşimle aynı giyiyoruz biz sizin de ölçüleriniz tam ona göre cnm bence olur ama bilemiyorum ki penye olan kesin olur da dilersen deneyim

m beden diz hizası trençkot 40 tl

42 beden diz hizalı yazlık pardesü 50 tl

m beden boyu 1.65 boya tam gelir 25 tl

42 beden ancak kalıbı dar tam olur 35 tl olur
kalıbı dar olan 42 likleri ekledim size tam olur benim boy 1.65 iyi oldu çoğu daha uzunsanız olur kısaysanız biraz uzunlar daha uzun gelebilir fiyatta bir iki bir şeyler yaparız beğenirseniz

40 beden bele oturmalı dar paça 12 tl sıfır

xdye trençkot l beden 45 tl sıfır

dar paçadır 40 beden colins ürünü bele tam oturmalıdır düşük bel değil 8 tl olur sıfıra yakın paçalarından da anlaşılacağı gibi

kadife dolge gabanna pantolon flaştan kötü çıkmış ama renkleri canlıdır üzerinde kırmızı işlemeler var kemerinde de pırlantalı çizgi detayları var sıfırdır kısa çıkmış ama boy ve beden tam olur eminim 15 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…