- Konu Sahibi askperisi87
-
Kabanları dizaltı yada hemen dizinüstünde istiyorum ilksancım takas için sayfandan birkaç ürün beğendim
ıkı kırmızı pantolon eger 40 bedense talıbım benIki pantolon daha var elimde biri siyah Kot Loft size olur bende 2 adet vardı ondan bunu kardeşime almıştım o istemedi elimde kaldı diğeri de yine Yukarıdakiler gibi vizon renk keten.aslına bakarsanız zaten kot kumaşı denilen kesenin biraz kalını zaten.yukardaki kot ta eskitme model dar paça tam oturuyor paça dar bel de tam olur size esnek .
Ben 1.65 boy 60 kiloyum 40 beden oluyor kalıp genişde 38 de oluyor .yüklediklerim uyar diye düşünüyorum kaç kilosunuz.pantolonlardan biri bordo,diğeri yüksek bel düğmeli açık kırmızı en baştakiler Çingene pembe ve etiketler yok ama sıfır sayılırlarıkı kırmızı pantolon eger 40 bedense talıbım ben
pantolonlarını topukluylamı giyiyorsun ilksan? ben 172 boyundayım pantolon düdük gibi durmaz dimi üstümdeB
Ben 1.65 boy 60 kiloyum 40 beden oluyor kalıp genişde 38 de oluyor .yüklediklerim uyar diye düşünüyorum kaç kilosunuz.pantolonlardan biri bordo,diğeri yüksek bel düğmeli açık kırmızı en baştakiler Çingene pembe ve etiketler yok ama sıfır sayılırlar
65 kıloym 170 boyum sanırım olmaz.B
Ben 1.65 boy 60 kiloyum 40 beden oluyor kalıp genişde 38 de oluyor .yüklediklerim uyar diye düşünüyorum kaç kilosunuz.pantolonlardan biri bordo,diğeri yüksek bel düğmeli açık kırmızı en baştakiler Çingene pembe ve etiketler yok ama sıfır sayılırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?