- 26 Kasım 2009
- 878
- 314
- 123
- 37
- Konu Sahibi askperisi87
-
ozelden msj attım sızeKızlar konuları tek tek inceleme şansım olmuyor bebeğim den ötürü. 38 den 40 bedene çıktım rejime giremedim zayıflayana kadar beni idare edecek 40 beden kotlara kadife taytlara ve dizalti kabana ihtiyacım var. Boyum 172. Fiyatları lütfen uygun tutun ve konu altına resim+fiyat ekleyin. Kapıda ödemeli gönderilmesini rica ediyorum özellikle . Sırt Çantası ihtiyacımda var. Eğer ürünleriniz çoksa ve burdan göndermek zahmetliyse vatsaptanda bakabilirim. Teşekkürler
Kızlar konuları tek tek inceleme şansım olmuyor bebeğim den ötürü. 38 den 40 bedene çıktım rejime giremedim zayıflayana kadar beni idare edecek 40 beden kotlara kadife taytlara ve dizalti kabana ihtiyacım var. Boyum 172. Fiyatları lütfen uygun tutun ve konu altına resim+fiyat ekleyin. Kapıda ödemeli gönderilmesini rica ediyorum özellikle . Sırt Çantası ihtiyacımda var. Eğer ürünleriniz çoksa ve burdan göndermek zahmetliyse vatsaptanda bakabilirim. Teşekkürler
Seni ve ürünlerini geçen yıldan biliyorum med :) bana uygun birsey bulamadım çok teşekürlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/med-butik-kalan-kislik-ve-ayakkabilar.768391/
Hemen hemen hepsi 40 uyumludur..
Bende pijama ve kazak var.ust beden dusunmedim demissiniz ama dusunurseniz eklerimKızlar konuları tek tek inceleme şansım olmuyor bebeğim den ötürü. 38 den 40 bedene çıktım rejime giremedim zayıflayana kadar beni idare edecek 40 beden kotlara kadife taytlara ve dizalti kabana ihtiyacım var. Boyum 172. Fiyatları lütfen uygun tutun ve konu altına resim+fiyat ekleyin. Kapıda ödemeli gönderilmesini rica ediyorum özellikle . Sırt Çantası ihtiyacımda var. Eğer ürünleriniz çoksa ve burdan göndermek zahmetliyse vatsaptanda bakabilirim. + Ust giyime ihtiyacim yok ne hikmetse ust 38 kaldi :) Teşekkürler
Çok teşekkürler üst giyimde mutasyona uğramadim çok şükürBende pijama ve kazak var.ust beden dusunmedim demissiniz ama dusunurseniz eklerim
Kotlarınız düşük belmi acaba? paçaları ispanyolmu borumu tam anlayamadım ve son olarak düşündüğünüz fiyatlar nedir teşekkürlerkoton marka kotlar var 40 bedene uyumlu hepsi Eki Görüntüle 1314764
Eki Görüntüle 1314767 Eki Görüntüle 1314766
Eki Görüntüle 1314768 Eki Görüntüle 1314769
bir de 38 beden kadınca ceket
Eki Görüntüle 1314770
evet düşük bel hepsiKotlarınız düşük belmi acaba? paçaları ispanyolmu borumu tam anlayamadım ve son olarak düşündüğünüz fiyatlar nedir teşekkürler
üst bakmıyorum çok tşklerCanım eğer istersen 40 beden hatta 42 beden üst penyeler var son sayfada bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...t-kiyafet-kozmetik-son-sayfada.714976/page-22
Teşekkür ler öncelikle epey ürün listelemissiniz. Pantolonlariniz genelde yazlık sanırım çoğu Penye. Kışın giyebilecegim kadife yada kot varmı elinizde? Çanta çok hoş buarada alıcı bulamazsanız 10 a talibim. Buarada yün taytin bedeni std sanırım fiyati nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?