40 beden neyin varsa goster

askperisi87

σ мємє вυяαуα gєℓє¢єк
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
878
314
123
37
Kızlar konuları tek tek inceleme şansım olmuyor bebeğim den ötürü. 38 den 40 bedene çıktım rejime giremedim zayıflayana kadar beni idare edecek 40 beden kotlara kadife taytlara ve dizalti kabana ihtiyacım var. Boyum 172. Fiyatları lütfen uygun tutun ve konu altına resim+fiyat ekleyin. Kapıda ödemeli gönderilmesini rica ediyorum özellikle . Sırt Çantası ihtiyacımda var. Eğer ürünleriniz çoksa ve burdan göndermek zahmetliyse vatsaptanda bakabilirim. + Ust giyime ihtiyacim yok ne hikmetse ust 38 kaldi :) Teşekkürler

Son düzenleme:
ozelden msj attım sıze

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/med-butik-kalan-kislik-ve-ayakkabilar.768391/

Hemen hemen hepsi 40 uyumludur..

Bende pijama ve kazak var.ust beden dusunmedim demissiniz ama dusunurseniz eklerim

Bende pijama ve kazak var.ust beden dusunmedim demissiniz ama dusunurseniz eklerim
Çok teşekkürler üst giyimde mutasyona uğramadim çok şükür epey var pijamam vs. Daha çok dışarıda Pardesu altina giyecek alt giyim ihtiyacım var. Yinede sağolun :)

Kotlarınız düşük belmi acaba? paçaları ispanyolmu borumu tam anlayamadım ve son olarak düşündüğünüz fiyatlar nedir teşekkürler
evet düşük bel hepsi
ilk resimdeki dar paça bir sezon giyildi buyüzden 10 tl
ikinci geniş paça çok az giyildi 20 tl
son resimdeki dar paça yaz sezonu ürünü yine çok az giyildi 20 tl
son fiyatlar çok uygun yazdım emin olun

basen problemim var düşük belde rahat edemiyorum çok tesekkürler yinede

Yün tayt ve diğer pantolonları 10 tl yaptım .kadife pembe olan pantolon kışlık ve rahat olur size.diğer pantolonlar da keten rahatlıkla giyilebiliyor kışında ben penye bile gidebiliyorum aslında çok üşüyen bir insan olarak sadece yüksek belli düğmeli kırmızı pantolon ince sayılabilir kışlık etek penye ekbiseler rahat girebileceğiniz türden.
Tane 10 yapmıştım zaten çanta da dahil :)

Iki pantolon daha var elimde biri siyah Kot Loft size olur bende 2 adet vardı ondan bunu kardeşime almıştım o istemedi elimde kaldı diğeri de yine Yukarıdakiler gibi vizon renk keten.aslına bakarsanız zaten kot kumaşı denilen kesenin biraz kalını zaten.yukardaki kot ta eskitme model dar paça tam oturuyor paça dar bel de tam olur size esnek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…