Ben geçtiğimiz eylül'de evleniyordum ancak düğüne 2 hafta kala ayrıldım tak etti canıma ve en hayırlısı bu oldu benim için .. Ancak özel dikim gelinlik yaptırmıştım Akay gelinlikten.. 40 beden gelinlik arayan kızlar varsa hiç giyilmedi düğün iptal olduğu için.. '0' gelinlik var elimde.. düşünen var mı aranızda ? modelin fotoğrafını da koyayım..
Merhaba mesajınızı yeni gördüm .. topuklu ayakkabı giyerseniz kısa kalabilir sanırım çünkü 7 cm topuklu ile giymiştim boyum 1.72 + 7 cm işte 1.79 oluyor..
Siz gelinlik aldınız mı?
Ben geçtiğimiz eylül'de evleniyordum ancak düğüne 2 hafta kala ayrıldım tak etti canıma ve en hayırlısı bu oldu benim için .. Ancak özel dikim gelinlik yaptırmıştım Akay gelinlikten.. 40 beden gelinlik arayan kızlar varsa hiç giyilmedi düğün iptal olduğu için.. '0' gelinlik var elimde.. düşünen var mı aranızda ? modelin fotoğrafını da koyayım..
ben 5000 TL ye aldım ancak tabii ki maksat elden çıkarmak olunca yüksek bir fiyat istemiyorum .. satılık 1.250 düşünüyorum içerisinde uzun duvak+kısa duvak + kese + gelinlik büstiyerini de vereceğim