Merhaba ,bende var 40 beden - yeni aldım Modo büyük geldi. İade etmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1029990
Slm bendede sifon bi elbise var bi bak istersen 42bedene olur
elbisenin üstte fotoğrafını görebilir miyim?
Bana çok bol geliyor. Dedim ya yeni aldım. Bir kere denedim büyük duruyor bende. Almak istersen kaçırma derim.
Kesimi çok güzell.
siyah olur beyaz olur, her renk olabilir. çok kısa olmamak kaydıyla kısa olur, uzun olur, özel günlerde giyebileceğim elbise arıyorum. :)
cnm elbisenin görsel değil de , kendi fotoprafını görebilirmiyim bir de boy ölçüsü nerde ? benim boyum 1,69
Eki Görüntüle 1039346
Kusura bakma tatlım. Anladım istediğini, fakat ben çalışıyorum, internetten aldım elbiseyi işyerine geldi, denedim hemen büyük gelince, hiç eve getirmedim.
İade edeyim diye, daha sonra site aklıma geldi. Yani hiç resmini çekmedim desem.Ama benim boyum da 1.69 ve benim dizimin hemen altında kalıyor.
Çokk beğenerek almıştım. Terziye versem eminin modelini bozarlar. O yüzden beğenen olursa diye göreselini koydum siteye.
MUDO-kalite Ölçüleri aşağıda. Umarım uyar....
Malzeme: %100 Pamuk
Ölçü: Göğüs: 36-47 cm, 38-49 cm, 40-51 cm.
Basen: 52 cm.
Etek:54,5 cm.
Boy: 91 cm.
Kol boyu: 27 cm.
Renk: Siyah
cnm, evde değilse iş yerinde çekip koyabilirsin kanımca, kumaşını, asıl görüntüsünü merak ettim o yüzden. bir de fiyat olarak nedir?
fiyatı çok fazla cnm, şuan sitesinde elbise 39 lira... teşekkür ederim.halledicem resim konusunu bugün. bakarsın.. Ben 90 TL ye aldım. Her ortama uyacak bir elbise.. 70'e verebilirim. Anlaşırız.Sen ne düşünüyorsun?
Kargo ücretini de içinde olsun.
Bu arada yeni kıyafet, takı ve ayakkabı ekledim. İlgilenirsen bak istersen..
kızlar 40-42 beden elbise arıyorum :)
siyah?
beyaz?
kısa?
uzun?
abiye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?