• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40- 42 beden elbise arıyorummm

siyah olur beyaz olur, her renk olabilir. çok kısa olmamak kaydıyla kısa olur, uzun olur, özel günlerde giyebileceğim elbise arıyorum. :)

Merhaba bende istediğiniz tarzda bir elbise var.Daha önce konu açmıştım satmak için.

:77:

attachment.php
attachment.php
attachment.php

sadece bir kez giydim. beğenirsen özelden konuşuruz fiyatını :31:

Merhaba bende istediğiniz tarzda bir elbise var.Daha önce konu açmıştım satmak için.

:77:

attachment.php
attachment.php
attachment.php

sadece bir kez giydim. beğenirsen özelden konuşuruz fiyatını :31:

elbiseni çok beğendim, özelden yazma hakkım yok malesef... bişey soracağım alt kısmı salaş mı elbisenin? birde tam olarak bedeni ile fiyatı nedir?

elbiseni çok beğendim, özelden yazma hakkım yok malesef... bişey soracağım alt kısmı salaş mı elbisenin? birde tam olarak bedeni ile fiyatı nedir?
42 beden elbisem.Kalçadan itibaren bol iniyor. Vücudu sarmıyor,arkası hafif uzun kuyruk gibi geliyor. 200 tl'ye almıştım. 60 tl düşünüyorum fiyatını.

Veda partimde giymiştim bir tek.Elbise temiz.

Son düzenleme:
$103_0359.jpg

bende de bu var düşünürseniz. 1 kere kullanıldı sadece düğünde 3 saatlik bişi tertemiz duruyor. bedeninize uygun çok şık duruyor gerçekten. 20 liracık :1:

Back