- 7 Eylül 2016
- 19
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi akasyaakasya
-
Benim bebisde erkek. Erkek gec dogar derler ama...ilk bebek tecrubesizlik korku hersey var. Elbette kolay olmayacaktir.beklenmedik durumlar geriyor iste.tesekkur ederim insallah hayirlisiyla kurtulurumEltim 41+ larda suni sancı ile doğurdu oğlunu. İnat etti sezeryan olmamak için. İyiki de etmiş. Rahat bi lohusalık geçirdi. Normal gelen sancıda kolay değil ki Can'ım. Hatta kendi sancısıyla doğuranlar daha uzun süre sancı çekiyor suni sancı açılmayı doğumu hızlandırıyor
Allah razi olsun inşallahRabbim bir avazda kurtarsın hepimizi inşallah...
İnilh Can'ım hepimiz hayırlıca kolayca doğuralım. Ben kendi sancımla doğurdum . İnan bana kolay diye bişey Yok. Ama anne için hiç bişey. Bebeğimi kucağıma aldığımda çektiğim sancıdan eser kalmadıBenim bebisde erkek. Erkek gec dogar derler ama...ilk bebek tecrubesizlik korku hersey var. Elbette kolay olmayacaktir.beklenmedik durumlar geriyor iste.tesekkur ederim insallah hayirlisiyla kurtulurum
Evet şekil a ben suni sancı almadım 2 gün normal 3. Gün bildiğin dogum sancıları çektim suni almadım ve benimle beraber doğuma gelenler suni alıp benden önce çıkıp gittiler .. konu sahibi sana gelecek olursam korkma suni sancı sadece doğum sürecini hızlandırır ağrını fazlalaştirmaz sadece normal doğumda 5dkda bir geliyorsa sancılar senin 3dkda bir gelir hızlı bir şekilde doğum yaparsın bir anda kurtulursun Allah sağlıklı doğumlar versin herkese ...Eltim 41+ larda suni sancı ile doğurdu oğlunu. İnat etti sezeryan olmamak için. İyiki de etmiş. Rahat bi lohusalık geçirdi. Normal gelen sancıda kolay değil ki Can'ım. Hatta kendi sancısıyla doğuranlar daha uzun süre sancı çekiyor suni sancı açılmayı doğumu hızlandırıyor
Aynen Can'ım sana katılıyorum . Zaten hızlansın diye normal sancısı olana bile suni sancı takıyorlarEvet şekil a ben suni sancı almadım 2 gün normal 3. Gün bildiğin dogum sancıları çektim suni almadım ve benimle beraber doğuma gelenler suni alıp benden önce çıkıp gittiler .. konu sahibi sana gelecek olursam korkma suni sancı sadece doğum sürecini hızlandırır ağrını fazlalaştirmaz sadece normal doğumda 5dkda bir geliyorsa sancılar senin 3dkda bir gelir hızlı bir şekilde doğum yaparsın bir anda kurtulursun Allah sağlıklı doğumlar versin herkese ...
Aynen öyle ama işte suni sancı korkusu insana herşeyi yaptırıyor çünkü kimse doğru düzgün bilgilendirme yapmıyor hele ki ilk doğumu olan kişiler (ben) çok korkuyor bu durumdan ama sonra anlıyor sancı sancidir :)Aynen Can'ım sana katılıyorum . Zaten hızlansın diye normal sancısı olana bile suni sancı takıyorlar
Ben sezeryandan çok korkuyorum normal istiyorum ameliyat beni çok korkutuyorAynen öyle ama işte suni sancı korkusu insana herşeyi yaptırıyor çünkü kimse doğru düzgün bilgilendirme yapmıyor hele ki ilk doğumu olan kişiler (ben) çok korkuyor bu durumdan ama sonra anlıyor sancı sancidir :)
Canım benim korkma her şekilde zaten doğum oluyor ... Normal olamaz mı dedi doktorun ?Ben sezeryandan çok korkuyorum normal istiyorum ameliyat beni çok korkutuyor
Bi sorun yok şükür ama benim korkularımCanım benim korkma her şekilde zaten doğum oluyor ... Normal olamaz mı dedi doktorun ?
Allah iyiliğini versinBi sorun yok şükür ama benim korkularım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?