• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40+3 suni sanci ! :(((((

akasyaakasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
19
7
1
33
Merhaba tecrubeli annelerden destek bekliyorum insallah bana guc verecek sozleriniz vardir :( 40+3 deyim ama henuz dogumla ilgili belirti yok.doktor yarin suni sanci verecek ama ben coj korkuyorum hep kendimi dogal akisa gore hazirlamistim. Suni sanciyla ilgili hep kotu seyler duydum nefes aldirmiyo cok siddtli gibi.cok korkuyorum :(((

Eltim 41+ larda suni sancı ile doğurdu oğlunu. İnat etti sezeryan olmamak için. İyiki de etmiş. Rahat bi lohusalık geçirdi. Normal gelen sancıda kolay değil ki Can'ım. Hatta kendi sancısıyla doğuranlar daha uzun süre sancı çekiyor suni sancı açılmayı doğumu hızlandırıyor

Eltim 41+ larda suni sancı ile doğurdu oğlunu. İnat etti sezeryan olmamak için. İyiki de etmiş. Rahat bi lohusalık geçirdi. Normal gelen sancıda kolay değil ki Can'ım. Hatta kendi sancısıyla doğuranlar daha uzun süre sancı çekiyor suni sancı açılmayı doğumu hızlandırıyor
Benim bebisde erkek. Erkek gec dogar derler ama...ilk bebek tecrubesizlik korku hersey var. Elbette kolay olmayacaktir.beklenmedik durumlar geriyor iste.tesekkur ederim insallah hayirlisiyla kurtulurum

Benim bebisde erkek. Erkek gec dogar derler ama...ilk bebek tecrubesizlik korku hersey var. Elbette kolay olmayacaktir.beklenmedik durumlar geriyor iste.tesekkur ederim insallah hayirlisiyla kurtulurum
İnilh Can'ım hepimiz hayırlıca kolayca doğuralım. Ben kendi sancımla doğurdum . İnan bana kolay diye bişey Yok. Ama anne için hiç bişey. Bebeğimi kucağıma aldığımda çektiğim sancıdan eser kalmadı

Evet şekil a ben suni sancı almadım 2 gün normal 3. Gün bildiğin dogum sancıları çektim suni almadım ve benimle beraber doğuma gelenler suni alıp benden önce çıkıp gittiler .. konu sahibi sana gelecek olursam korkma suni sancı sadece doğum sürecini hızlandırır ağrını fazlalaştirmaz sadece normal doğumda 5dkda bir geliyorsa sancılar senin 3dkda bir gelir hızlı bir şekilde doğum yaparsın bir anda kurtulursun Allah sağlıklı doğumlar versin herkese ...

Evet şekil a ben suni sancı almadım 2 gün normal 3. Gün bildiğin dogum sancıları çektim suni almadım ve benimle beraber doğuma gelenler suni alıp benden önce çıkıp gittiler .. konu sahibi sana gelecek olursam korkma suni sancı sadece doğum sürecini hızlandırır ağrını fazlalaştirmaz sadece normal doğumda 5dkda bir geliyorsa sancılar senin 3dkda bir gelir hızlı bir şekilde doğum yaparsın bir anda kurtulursun Allah sağlıklı doğumlar versin herkese ...
Aynen Can'ım sana katılıyorum . Zaten hızlansın diye normal sancısı olana bile suni sancı takıyorlar

Aynen Can'ım sana katılıyorum . Zaten hızlansın diye normal sancısı olana bile suni sancı takıyorlar
Aynen öyle ama işte suni sancı korkusu insana herşeyi yaptırıyor çünkü kimse doğru düzgün bilgilendirme yapmıyor hele ki ilk doğumu olan kişiler (ben) çok korkuyor bu durumdan ama sonra anlıyor sancı sancidir :)

Aynen öyle ama işte suni sancı korkusu insana herşeyi yaptırıyor çünkü kimse doğru düzgün bilgilendirme yapmıyor hele ki ilk doğumu olan kişiler (ben) çok korkuyor bu durumdan ama sonra anlıyor sancı sancidir :)
Ben sezeryandan çok korkuyorum normal istiyorum ameliyat beni çok korkutuyor :(

Merhaba benimde Cuma günü yatışım yapılacak ve suni sancı verilecek. Herkesin Doğum hikayesi farklı oluyor, pozitifleri dinleyip negatifleri hiç duymamak en iyisi.. Allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah :dua:

Allah bir avazda kolayca kurtulmayı nasip etsin. Bakarsın sancın gelir stres yapma

Teşekkür ederim rahatladim biraZ. Bende sezeryani hic istemiyorum.o mucizeye tanik olmak istiyorum. Kac kez yasar ki insan boyle birşeyi.

canim korkmana hic gerek yok dusunsene bebisini kucagina alicaksin sagsalim bundan daha guzel ne varki.. hep o ani dusun bebisinde sana kavusmak icin cabalayicak sende ona.. rabbim hayirli dogum nadip etsin sorunsuz kucakla cennet kokulu yavrunu ins.

Back