40+3 haftalik hamileyim ama daha sanci yok

sevil_8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
618
2
116
Diğer
Arkadaşlar bebegimi merakla bekliyorum ama sancim da yok boyle olani oldumu.İkinci bebek bu.
son adet tarihim 1 temmuz 2009
40 haftam oldu ama bisey yok.
nerde kaldi minik kizim opuyorumnanaktan

canım ben de 22 gün önce ikinci bebeğimi aldım kucağıma.40+5 te doğum yaptım ben de .ilki 37+5 te olmuştu.bekle bekle öldüm sabırsızlıktan ayrıca sezaryana kalıcam diye çok korktum.ama işte o zamanını biliyor.eğer bebişin suyu ,sağlığı yerindeyse bekle birkaç gün daha canım..tabi doktorun önerisini de göz ardı etme.hayırlı doğumlar.....

Arkadaşlar bebegimi merakla bekliyorum ama sancim da yok boyle olani oldumu.İkinci bebek bu.
son adet tarihim 1 temmuz 2009
40 haftam oldu ama bisey yok.
nerde kaldi minik kizim opuyorumnanaktan

tatlım bende senle aynı durumdayım.son adet tarıhım senle aynı sırf bu konuyu arastırmak için girdim bugun siteye sancım yok hafıften agrılarım var 1 haftadır ama devamı yok.salıya kadar beklıycez dedı doktor.salı gunune kadar olmazssa yatış yapıcaksın hastaneye dedı,şuan ne şekılde yapıcam doğumuda bılemıyorum hersey normal görunuyor bebekte saglıgıda kilosuda suyuda gayet normal,erkek bebek bıraz gec olur dıyorlar ama bılemıyorum.bende sabırsızlıkla beklıyorum.bu konuda fıkrı olan arkadaşlar bıze yardımcı olursa çok sevınıcem....

evet canlarim daha bekle diyolar ama ins pazartesi muayeneye gidicem bi baksin doktorum
hepimize hayirli dogumlar

sevil_8 canm benmde 2 aylık bi kızım war bnde 40 haftayı doldurmuştum ama sancı falan yoktu senin gbi kontrolde sancıların sıklaşınca gel dediler 40+4 oldu gittim sancım fazlalaşmadı ama gecikti diye bidaha baktılar 4 cm açılma olmuş hemen yatırdılar 4 saat sancı yedim normal doğum yaptım darısı başına ama sen yinede kontrole git aksatma...

benimde 20 günlük oglum var 40+2de normal dogum yaptım hiç sancım yoktu suni sancıyla dogumu başlattılar

allaha dua ediyorum sancı evde başlasın ve sıklaşınca gideyim diye ama hala yok,hakkımızda hayırlısı olsun ama suni sancı zor oluyor ilk oğlum o şekılde olmuştu.dayanıcaz artık başka çaresi yok(((((

benim arkadaşım geçen perşembe 9 ay 15 günlükken gitti doktor suni sancı verdi 1 cm açılması vardı işe yaramayınca bebeğinde kordonu dolandığı için sezeryana aldı çünki hem suyu azaldı hem kalp atışları yavaşlamıştı bebeğin şimdi ikiside çok iyiler maşallah sende hayırlısıyla bebişini alırsın inşallah kucağına

ben 41+1 de suni sancıyla 2 saatte doğum yaptım hiçbi sorun olmadı allahıma şükür...
42. haftaya kadar bekliyebiliyolarmış sorun olmuyo sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…