• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40+3 hafta gebelik

Minik papatyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
3
0
1
32
Merhaba arkadaşlar 40+3 haftalık hamileyim ama henüz doğum ile ilgili hiç bir belirti yok. Evlendikten hemen sonra hamile kaldım ve adet düzensizliğim vardı acaba bu durum doğum tarihi hesaplamada bi farklılık olmasına sebep olabilir mi? Her geçen gün daha da geriliyorum stresim artıyor benzer durum yaşayan var mı?

Merhaba arkadaşlar 40+3 haftalık hamileyim ama henüz doğum ile ilgili hiç bir belirti yok. Evlendikten hemen sonra hamile kaldım ve adet düzensizliğim vardı acaba bu durum doğum tarihi hesaplamada bi farklılık olmasına sebep olabilir mi? Her geçen gün daha da geriliyorum stresim artıyor benzer durum yaşayan var mı?
Doktorunuz ne diyor peki Allah korusun tehlikeli şeyler olabilir.

Düzenli olarak nst yapıyoruz bebek hareketleri normal çıkıyor suyu ve kan akışı da iyi durumda doktorum herşey normal göründüğü için istersen 41 haftayı bekleyelim istersen sezeryan yapalım diyo ama suni sancı için bişey demedi. Açılma hiç yok sanırım ondan dolayı suni sancıdan bahsetmedi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Bebek hareketleri suyu ve kan akışı normal nst de sancı falan çıkmıyo istersen 41 haftayı bekleyelim istersen sezeryan yapalım diyo doktorumuz suni sancıdan bahsetmedi çok gerginim ilk gebeliğim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Ben olsam bekletmezdim sizin karariniz tabiki ama ben 40.haftadan sonra korkarim cunku kalmasinin ona bi faydasi yok icerde olmak zarar veriyor.kakasini yiyebilir,gelisimi durabilir bunlar yasanan seyler 40 haftadan sonrasinda

Back
X