4 yıllık pişmanlık

canım olan olmuş artık bu kadar kendini üzme seni ben hatırlıyorum.bende eskilerdenim burda ara ara girip bakıyorum seni görünce benimde aynı dönemlerde burun ameliyatı olmuştum.bazende olduğu gibi kalması demekki fayda varmış.bende ufak tefek rahatsızlıklarım vardı ilk zamanlarda cok fazla aynaya bakıp inceliyoruz.ve kusur buluyoruz öncekinden cok cok daha iyi olduğunu unutup mükemmeli arıyoruz sanırım.ama ben şükür o günleri cok cok geride bıraktım ve burnumla mutluyum.bu sadece sende olmuyor.her ameliyat olan kişide oluyor.üzülme canım belki iyi bir doktora denk gelirsin iyi araştırmak lazım bence

Dr. ismi özelden attım foto evde atabileceğim.
canım yazdıklarını okudum ve derin bi şekilde üzüntü duydum. Fakat biz insanlar kendimizi fazla inceliyoruz karsıdan gören gözlerimizin içine bakarken biz o gözlerle herseyimizi inceliyoruz. sunu soylemek istiyorum. forumda bi kac arkadasla görüştüm konustum ameliyat sonrası mutluluk ve mutsuzluklarını. sunu anladımki ameliyattaki beklentiyle dogru orantılı hepsi. belkide senin beklediğin cok ufacık seylerdi doktor daha iyisini yaptı ama sana abest gelio. birde böyle dusunen arkadaslara ve sana daha iyi yardımcı olmak adına fotograf paylaşırsanız sevinirim. cünkü sizin anlattıgınıza göre deilde bizim gördüğümüze göre yorum yapmamız daha mantıklı olur. dr. ismini ve fotografını bekliorum canım özeldende olsa.

ya bı görseydık resım ekleme şansın varmı yada özelden atma

seninle tamıtamına aynı sorunları yaşıyoruz.

Plastik cerrahi cok ilerledi.. karalar baglayp hyta kusmek yerine cikiş yolu aramya calsn arkdaslar. Emre ilhanla bi irtibata gecin bence.. yeniden burun catisi yaptigi bi hastasi vardi facesinde. Delempicka ninburu kemigi cok oyulmus gordgm kdaryla.. burun ucunun toplugu halledlr zaten.. fataldngr da zamninda koymustu sanki cok kuculmus bi burundu.. emre ilhan bu isin piri ve maddi kaygsi yok.. sira almak icin aylarca bekliyolar.. bi danissaniz en azindan maille filan...

çok ilerledi ama benimki kolay kolay düzelmez, çok zor.

evet emre ilhan tek kelimeyle ama çok pahallı 15 bin diyolar revizyona acaba ilk ameliyat fiyatı nedir emre ilhanın bilen var mı
15 binlira ucuz turkıye sartları için bence , kişi başı yıllık gelir 100 bin tl olduğu için normal yanı, 1-2 saatlik işe 15 bin lira az bile 30 bin hatta 50 bin istemeli

15 binlira ucuz turkıye sartları için bence , kişi başı yıllık gelir 100 bin tl olduğu için normal yanı, 1-2 saatlik işe 15 bin lira az bile 30 bin hatta 50 bin istemeli
kim ne ister bilmem ama burun ameliyatı için maksimum rakam 5 binlirayı geçmemeli , ben 30 bin 50 bin derken abartılan piyasanın durumunu yazdım ,

revizyon konusunda eren taştan ın iyi olduğunu diğer doktorlardan duydum ayrıca nazım çerkeş i araştırıyorum olanlar varsa cevap yazmasını rica ediyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…