Dangerouslywoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
5
4
86
28
Merhabalar. Yaşım 28 olmasına rağmen omuz sıkışma sendromu rahatsızlığı yaşıyorum 4 yıldır. Gitmediğim bir hastane kalmadı. Yaptırmadığım bir tedavide kalmadı. Fizik tedaviler, kortizonlu iğneler, egzersizler ,kuru iğneler, prpler vb … BU SORUNU ÇÖZEBİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN. Hayatımda çok ciddi bir problem 🥹🥹

Merhabalar. Yaşım 28 olmasına rağmen omuz sıkışma sendromu rahatsızlığı yaşıyorum 4 yıldır. Gitmediğim bir hastane kalmadı. Yaptırmadığım bir tedavide kalmadı. Fizik tedaviler, kortizonlu iğneler, egzersizler ,kuru iğneler, prpler vb … BU SORUNU ÇÖZEBİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN. Hayatımda çok ciddi bir problem 🥹🥹
Yoga denediniz mi? Omuz üzerinde durulan pozisyonlar faydalı olacaktır, omuzlarınızı güçlendirecektir diye düşünüyorum. Chatgptye sendromunuza hangi yoga pozisyonları iyi gelebilir diye sormanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Yoga denediniz mi? Omuz üzerinde durulan pozisyonlar faydalı olacaktır, omuzlarınızı güçlendirecektir diye düşünüyorum. Chatgptye sendromunuza hangi yoga pozisyonları iyi gelebilir diye sormanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Hayır denemedim hiç. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için dikkate alacağım 😌

Hayır denemedim hiç. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için dikkate alacağım 😌
Benim yoga eğitmenim head stand konusunda çok ısrarcı. Kafamın üzerinde durmak fikri bana çok imkansız geliyordu. Hala imkansız geliyor ama yapıyorum. Tüm güç omuzlarda oluyor bu pozda. Haftada 1, 1 dakika yaptığım halde omuzlarımdaki güçlenmeyi hissedebiliyorum. Evde tek başıma bu hareketi yapamadığım için kendim duvarda ters bir şekilde ayaklarımla tırmanıp omuzlarım üzerinde duruyorum. Zamanla size neyin iyi geldiğini bulursunuz.

Back