AySuElf birkafadanherses.com Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2010 310 78 42 17 Aralık 2015 Konu Sahibi AySuElf #1 nikah salonu ve stüdyo çekimlerinde toplamda sadece iki saat civarında giyildi gelinlikte ekru tafta ve ekru hayal tül ile pırıltılı taşlar, taşlı broşlar ve ekru inci kullanılmıştır yırtık veya yıpranma yoktur aslında önceden 800 lira düşünüyordum. satamadım ve yerim de yok mecburen fiyatı çok düşürdüm ki bir an önce satayım.. kabında duruyor sadece bir kuru temizleme yapılacak o kadar 34 bedendir ancak arkadaki inci düğmeler ileri alınınca 38 bedene kadar ayarlanabilir detaylı ölçüler: göğüs: 75 bel: 70 kalça: 95 boy: 210 cm. (arkadaki hafif kuyrukla birlikte) detaylı resim isteyene gönderebilirim ARTIK HAYRINA SATIYORUM İNŞALLAH İHTİYAÇ SAHİBİ BİRİNE GİDER, ALANA HAYIRLI OLSUN Eklentiler 13.JPG 62 KB · Görüntüleme: 63
nikah salonu ve stüdyo çekimlerinde toplamda sadece iki saat civarında giyildi gelinlikte ekru tafta ve ekru hayal tül ile pırıltılı taşlar, taşlı broşlar ve ekru inci kullanılmıştır yırtık veya yıpranma yoktur aslında önceden 800 lira düşünüyordum. satamadım ve yerim de yok mecburen fiyatı çok düşürdüm ki bir an önce satayım.. kabında duruyor sadece bir kuru temizleme yapılacak o kadar 34 bedendir ancak arkadaki inci düğmeler ileri alınınca 38 bedene kadar ayarlanabilir detaylı ölçüler: göğüs: 75 bel: 70 kalça: 95 boy: 210 cm. (arkadaki hafif kuyrukla birlikte) detaylı resim isteyene gönderebilirim ARTIK HAYRINA SATIYORUM İNŞALLAH İHTİYAÇ SAHİBİ BİRİNE GİDER, ALANA HAYIRLI OLSUN
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 55.851 214.635 52 19 Aralık 2015 Konu Sahibi AySuElf #2 http://www.kadinlarkulubu.com/forum...beden-arasina-uygun-tesettur-gelinlik.719493/