4 yasındakı oğlunu boğarak oldurdugunu ıtıraf etti

gonulll

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.016
10.949
4 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf eden baba tutuklandı
4 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf eden baba tutuklandı
5a9c0a34eb10bb346c0bdcb5.jpg

04.03.2018 - 17:59DHA

EDREMİT (Balıkesir), (DHA) - BALIKESİR’in Edremit ilçesinde, Hüseyin Ersezgin (26), 6 Şubat'ta yaşamını yitiren oğlu Kuzey Efe Ersezgin’i (4) boğarak kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Hüseyin Ersezgin tutuklanıp cezaevine konulurken, Kuzey Efe'nin ölümüyle ilgili otopsi raporu bekleniyor.
Edremit ilçesi kırsal Kadıköy Mahallesi’nde oturan Melis (25) ile Hüseyin Ersezgin (26) çiftinin oğulları Kuzey Efe, 6 Şubat akşamı nefes almadığı gerekçesiyle babası tarafından ilçedeki özel hastaneye götürüldü. Baba Ersezgin, hastane görevlilerine, araba ile gezdirdiği sırada oğlunun fenalaştığını söyledi. Hastaneye getirildiğinde Kuzey Efe'nin yaşamını yitirdiğinin saptandığı olayla ilgili savcının talimatı üzerine cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
OĞLUNU ÖLDÜRDÜĞÜNÜ 14 GÜN SONRA İTİRAF ETTİ
Edremit’te, toptancıda çalışan baba Hüseyin Ersezgin'in, 20 Şubat günü, İlçe Jandarma Karakolu'na giderek, arabayla gezdirdiği sırada eliyle ağzını kapadığı oğlu Kuzey Efe’yi boğarak, öldürdüğünü itiraf ettiği ortaya çıktı. Jandarma, itiraf üzerine durumu savcılığa bildirdi. Savcının talimatıyla gözaltına alınan baba Ersezgin, Edremit Adliyesi'ne sevk edildi. Hüseyin Ersezgin, mahkemece tutuklanarak, Burhaniye Cezaevi’ne gönderildi. Eşinin itirafı üzerine Melis Ersezgin de Hüseyin Ersezgin’den boşanmak için dava açtı.
Hüseyin Ersezgin’in babası Tuncay Ersezgin de oğlunun, Kuzey Efe’nin ölümü sonrası bunalıma girdiğini ve kendisini suçlu hissettiğini söyledi. Tuncay Ersezgin, “Oğlum, çocuğunu kaybetti. Bunalıma girdi. Dedikodularla bizi de kötü duruma düşürmeye çalışıyorlar. Otopsi raporu geldiğinde her şey ortaya çıkacak. O zaman ben de gerekli açıklamaları yapacağım” dedi.
Kuzey Efe'nin kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek otopsi raporu bekleniyor.

https://www.google.com.tr/amp/www.h...-oglunu-bogarak-oldurdugunu-itiraf-e-40760853

Tanıdığımın yakın arkadaşı oluyor olayın olduğu gün anlattı bunu. Baba çocuğunu babaanneden getırıyor ve evde olan esıne seslenıyor gel çocuğu arabadan al dıye. Eşide çocuğu alıyor o an kollarında öldüğünü anlıyor. Anne kalp krızı gecırdıgını zannedıyor. Meğer olay cok farklıymış tabı.
Doğrusunu ogrenınce bende cok Üzüldüm.

Tanıdığımın yakın arkadaşı oluyor olayın olduğu gün anlattı bunu. Baba çocuğunu babaanneden getırıyor ve evde olan esıne seslenıyor gel çocuğu arabadan al dıye. Eşide çocuğu alıyor o an kollarında öldüğünü anlıyor. Anne kalp krızı gecırdıgını zannedıyor. Meğer olay cok farklıymış tabı.

Baba hasta mı, yoksa yine çocuğu öldürerek anneyi cezalandırma hadisesi mi?

Anne baba ayrı mi

Bildiğim kadarıyla aralarında sorun yoktu.

Ya çocuğa bir şey yapıyordu çocuk söyler diye yaptı. Ya da başka biri var hayatında çoçukl gördü ondan yaptı. Aklıma başka şey gelmiyor. Bütün böyle olaylarda hep böyle şeyler çıkıyor.

Ya çocuğa bir şey yapıyordu çocuk söyler diye yaptı. Ya da başka biri var hayatında çoçukl gördü ondan yaptı. Aklıma başka şey gelmiyor. Bütün böyle olaylarda hep böyle şeyler çıkıyor.
Bılmıyorum ama yaptığı cok cok kötü. Duydugum zaman cok etkılendım.
O anneye olan oldu. Çocuğunun yokluğunu kabullenmeye çalışırken esının oldurdugunu duyunca daha da kötü olmustur.
Allah sabır versın o anneye.
Yarın bı gün o çocuk büyüyünce Benım abım nasıl oldu dedıgınde nasıl cevap verecek acaba.

X