- 28 Aralık 2020
- 9
- 9
- Konu Sahibi neslihan2308
Arkadaşlar 3.5 yaşında oglum var yaklaşık 1 ay once bir kizim oldu ve ben asla tahmin etmediğim aklima bile getirmedigim bir süreçten geçiyorum.oglumun bütün huyu değişti hırçın asi siz dinlemeyen bir cocuk oldu.alt katta kayinvalidmler oturuyor cocuk oldugundan belli sabah gozunu acar acmaz oraya kaçıyor evde oldugunda ise kir.adik oyuncak bırakmadı bütün elbiselerini iceri taşıyor dışarı çıkarken poşete doldurup yanında taşıyor mutfak eşyalarının hepsi içeride çorapları ayakkabıları hepsi odanın.icinde.boyle bi huyu yoktu.kiz uyuduğu zaman ozellikle bağırıyor uyandırıyor veya eliyle uyandırıyor daha sonra bak annr uyandırdım diyor.ben üzülünce ağlayinca kendiside ağlıyor özür diliyor ama yine aynı.ne kadar sakin kalmaya çalışsamda bir yerden sonŕa kızıyorum arrik bağırıyorum ne yapacağını şaşırdım.belediyenin verdiği psikolog hizmetinden faydalanmak icin 2 kere gittik ama sanirim özel olmadığı için geliştirdiler pek yardimci olmadılar.ben nasil davranacağım ağlamaktan biktim düzelir mi zamanla boyle mi kalır.dedeye nineye hergun gidiyor gitmediği zaman zaten yerlerde aglio gitmesi benden kopmasına sebebi mi acaba lütfen bana yardimci olun fikir verin cok ama çok üzgünüm