• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yasındaki oglumun anne bağımlılıgı okul reddi yardımmm lütfennn

elnurb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
58
0
96
Denizli
merhaba arkadaslar bende buranın eski bir üyesiyım buyuk bı sorunum war yardım edersenız sevinirim bütün olumlu olumsuz yorumlara açıgım oglum bu sene krese basladı 4 yasında uyum haftasında ıkı saatlık zaman dılımınde kaldı ben dısarda bekledım gecen okul basladıgı haftada asagıda beklıcemı yemege ınerken ve cıkarken el sallayacagımı soledım ılk gun guzel gectı ıkıncı gunde yemek donusu ben ewe gıttım dedesı ordaydı benı goremeyınce aglamıs we ne olduysa ondan sonra oldu gıtmekıstemedı hergun aglayarak bagırarak evden cıkıyoruz yınede goturuyorum sınıfta beklıyorum guzelce anlattım yarım gun okulu zaten senı alacagım burda kalmıcaksın dedım ama anlamıyor soyle bı dıpnot duseyım gecen senede bı kres tecrubemız var bır bucuk ay bende onunla krese gıttım sınıfta yemekhanede bekledım ama alısmadı busene buyudu gıder dedım olmuyor cok yıprandım hergun susmadan aglaması benı mafedıyor ogretmenını okulu sevıyor aslında ama bende orda olayım bu sorunu nasıl asabılırım ewhanımıyım hep benımleydı okulu sevmedıgı ıcın deıl benden ayrılmak ıstemedıgı ıcın gıtmıyor
neler yapabılırım cok karısık oldu kusura bakmayın

Back