Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şeyi ezip vermişsiniz alışmış.4yaşındaki çocuk her şeyi rahat yer.Merhaba 4 yasindaki oğlum hala cignemiyor öğünleri lapa lapa ezerek veriyoruz direk yutuyor. Doktorlar bı problem yok zamanla öğrenecektir dedi ama başına gelen var mı?
Ergoterapistten destek alınTamamdir birde öyle deneyelim aç kalınca mecbur yiyecek aslında aç da birakmak istemiyorum bı dediginizi yapacagim
Merhaba 4 yasindaki oğlum hala cignemiyor öğünleri lapa lapa ezerek veriyoruz direk yutuyor. Doktorlar bı problem yok zamanla öğrenecektir dedi ama başına gelen var mı?Hızlıca sos eğitimine başlamanız lazım yeme içme yutma çalışılmalı çocukla
Tabii ki suç sizin . Zamanla öğreneceği falan yok. Benim çalıştığım yerde çok tatlı bir çocuk var. Üçüncü sınıfa gidiyor ama maalesef hala blendirdan geçmeden yemek yiyemiyor. Sadece pasta falan yiyebiliyor.Bebekken soluk borusuna kaçmıştı biz çok korktuk ondan sonra hep ezerek verdik suç bizim 1-2 yaşında en azından vermemiz gerekiyordu inşallah atlatiriz
Yahu AC kalinca mecbur cignemeyi deneyip yiyecek.Tamamdir birde öyle deneyelim aç kalınca mecbur yiyecek aslında aç da birakmak istemiyorum bı dediginizi yapacagim