Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar merhaba
öyle bi problem yaşıyoruz ki artık cinnet geçirmekten korkuyorum hiç bir sebzenin tadını bilmiyor hiç bir şey yediremiyorum eskiden pilav makarna mercimek çorbası yerdi şimdi artık onlarıda yemiyor kahvaltı deseniz kahvaltı demeye bin şahit ister patates kızartması çikolatalı süt armut ve abur cubur tüm yedikleri bunlardan ibaret artık kendimi tutamıyorum sesimi çok yükseltiyorum tepsiyi çarpıyorum konuşmuyorum kendimi kontrol edemiyorum o an ...
ne yapcam bilmiyorum
ne olur bana sihirli bi cümle yazın ne yapayım ne konuşayım oğlumla akıl verin
yokmu bi örneğiniz bi bildiğiniz mesajlarınızı bekliyorum
şimdiden herkese teşekkürler....
benim oglumda 4 yaşında aynı problem bendede var arkadaşım kafayı yemek üzereyim daha şimdi karnım aç dedi makarna yaptım burun kıvırıyo tiksiniyo yemeklerden sanki sabah kahvaltılarımızda aynı patates kızartması onuda 3 5 tane atıştırıyo okadar rafadan yumurta falan yemiyo tam pişmiş yumurtanın sarısını yemiyo çorbaların yemeklerin tadını bilmiyo patlıcanı pırasayı agzına sürmedi daha tadını bilmiyo denemekte istemiyo çıldıracam ya