Merhaba konuyu dogru mu actim bilmiyorum. Ama yardımcı olursanız sevinirim. 4 yasına bır ay var kızımın, ve 18 aylık bir oglum daha var. Yakınımızda akraba yok malesef ve yasıtı olan gidip geldigimiz bir komsu da yok malesef. Yani cok sosyal degil iz. Ama her fırsatta parka cıkarıyorum.arkadas edinemıyor. Cok cekingen hatta ürkek davranıyor. Yanından hızla gecen bir cocuk oldu mu hemen cekinir. Kenara cekiliyor veya sırasını veriyor. Cok mudahale etmemeye calısıyorum. Ama üzülüyorum. Anlatıyorum kizim arkadas bulmaya calıs onlarda senin gibi cekinme kendine güven falan tamam dıyor. Ama yok. Bir sure sonra acılıyor yinede rahat olmadıgını farkediyprum. Birkac aya tasınacagız onumuzdekı donem haftada 2 3 gün krese gondermek istiyorum. Ama simdi neler yapmalıyım bilemedim.
2 cocuk olunca ister istemez yetisme ye calısmak zor oluyormuş. Etkinlik yapmaya calısıyoruz tane hesabı, örüntü ve yapboz calısmalarında sahane. Sayıları tanıyor.sayıları yazabilmesi İcin cıktılar aldjm veya gosteriyorum. Ama hemen sıkılıyor. Dikkat dagınıklıgı mı var diye dusunmeden edemedim. Ustelemek istemiyorum ne olsa ogrenecek diyorum ama farkedemedigim bir durum varsa erkenden harekete gecmek isterim dıye yazdım.
2 cocuk olunca ister istemez yetisme ye calısmak zor oluyormuş. Etkinlik yapmaya calısıyoruz tane hesabı, örüntü ve yapboz calısmalarında sahane. Sayıları tanıyor.sayıları yazabilmesi İcin cıktılar aldjm veya gosteriyorum. Ama hemen sıkılıyor. Dikkat dagınıklıgı mı var diye dusunmeden edemedim. Ustelemek istemiyorum ne olsa ogrenecek diyorum ama farkedemedigim bir durum varsa erkenden harekete gecmek isterim dıye yazdım.