Merhaba cok gecmis olsun kuzuma insallah hemen toparlar
benim oğlumda suan 7.5 yaşında 3 yaşından beri cok uğraştık testler tahliller. Kanda çıkan deride çıkmıyor deride çıkan kanda çıkmıyor ama alerji değeri yüksek çıkıyor hep. Ev akari toZ kuf hep çıktı ama. Hatta 1 hafta ara ile 2 ayri hekim 2 ayrı hastanede okdr baska çıktı ki sonuçlar zaten çokta doğru sonuç vermiyora bağlandı bizim oğlanın tahlili
o sene gercekten saka gibiydi benim için.Gezmedigimiz doktor kalmamıştı . Ama çocuğun şikayetleri gecmiyor nebul cihazından ayrilamiyor hatta hastanelik bile olduk biz cokca solunum sıkıntısından. Birsey tetikliyor ve onu asla bulamadık bir dönem. evimiz yerden ısıtma bütün halıları kaldırdık,pelus oyuncak battaniye vs herseyi kaldırdım,odasinda ki kitaplığı bile yok ettim o donem inanılmaz toz tutuyor kitaplar.yastigini 15 günde 1 nevresimlerini 3 günde 1 değiştirdim. Ama asıl beslenmesini duzenledikten sonra hersey düzene girmeye başladı. Paketli ürünleri hic vermedim diyemeyeceğim evde azalttik ama arkadaslarla biraraya geldiğinde önünü kesemedik tabi,süt,seker,cikolatada minimize ettik. Şimdi büyüdüğü içinde öksürüyorsun dikkat et beslenmene dediğimizde sözümüzü dinliyor ve anlıyor. Ha tabi bilemem beslenme şeklinizi belki hicbirini vermiyorsunuz ama mümkünse kesmenizi yada azaltıp denemenizi tavsiye ederim. Büyüdükçe minimize oluyor bu sene biraz daha rahat şuan en tetikleyici mevsimdeyiz çocuğun semptomlarını takip ediyorum adeta ve bir an önce havaların serinlemesini bekliyorum. Geçiş mevsimi yaramıyor pek
bunlar benim nacizane tavsiyelerim