• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 4 yasindaki cocugum surekli grip yardim..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

eelliifFB

Guru
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
447
395
303
33
Arkadaslar merhaba..
Benim 4 yasinda oglum var. Bu hafta anaokuluna basladi.. nerden kapiyor nasil oluyor anlamadığım bir gribe yakalaniyor ama surekli tam iyilestiriyorum diyorum hoooop sil basdan. Spora ver terle atar hastalanmaz vucut direncli okur dediler teakvondoya verdik gene ayni.. evde 53 gunluk bebegim var. İster istemez onada bulasiyor. Daha 25 gunlukken mecburen cigerine inmesin diye ilac kullanmak zorunda kaldik. Ben bu cocuguma ne yapabilirim artik bilmiyorum. Aklimada suanlik tek gelen cigneme vitamin tableti kullanmak.. etkisini gorur muyum yasayan anneler varsa bi yardim edin

Bnm yeğenimde de böyle bir durum vardı sürekli grip oluyordu peceteyle geziyordu çocuk. Uyurken horlama , ağzı açık uyuma ,burnun dan nefes alırken gece zorlanıyor mu? Bizde bu belirtilerin de olması ile burnundan ameliyat oldu ve öyle düzeldi.

Bnm yeğenimde de böyle bir durum vardı sürekli grip oluyordu peceteyle geziyordu çocuk. Uyurken horlama , ağzı açık uyuma ,burnun dan nefes alırken gece zorlanıyor mu? Bizde bu belirtilerin de olması ile burnundan ameliyat oldu ve öyle düzeldi.
Surekli grip burnu akiyor evet. Uyurken horlamasi yok agzi acik evet ama o da gece tikaniklikdandir diye dusunuyorum cnk kafasini yuksek yatirinca oyle problemi olmuyor. Bizim buyuk ihtimal bagisikligimiz dusuk. Onu guclendirmeye calisiyorum ama basaramiyorum :(

Surekli grip burnu akiyor evet. Uyurken horlamasi yok agzi acik evet ama o da gece tikaniklikdandir diye dusunuyorum cnk kafasini yuksek yatirinca oyle problemi olmuyor. Bizim buyuk ihtimal bagisikligimiz dusuk. Onu guclendirmeye calisiyorum ama basaramiyorum :KK43:
Olabilir cnm Allah yardımcımız olsun bizde de öksürük var geçmiyor bitiyor başlıyor artık nerede yanlış yapıyoruz bilmiyrm 😐 Çocuk olunca elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz.

Benimde buyuk oglum 4 07.07.2017 li.. kucugumde 2. Ayina gircek 12 sinde allahim nasip ederse.. sizinki basladi mi anaokuluna verdiniz mi ?

Merhaba belki cocugunuz grip değilde alerjik rinit gibi birsey geçiyor olabilir ateşi yoksa. Veya boğaz enfeksiyonuna grip diyor olabilirler. Sürekli hapşırma burun akıntısı agzi açık uyuma gözlerde yaşarma hatta bazen öksürük, nefes darlığı alerji oluyor alerji de ateş olmaz mesela.. Bu grip en çok yanlış tanı konulan hastalıklardan bizzat benim başıma senelerce geldi ama en sonunda kendim çözdüm diyebilirim..

Merhaba belki cocugunuz grip değilde alerjik rinit gibi birsey geçiyor olabilir ateşi yoksa. Veya boğaz enfeksiyonuna grip diyor olabilirler. Sürekli hapşırma burun akıntısı agzi açık uyuma gözlerde yaşarma hatta bazen öksürük, nefes darlığı alerji oluyor alerji de ateş olmaz mesela.. Bu grip en çok yanlış tanı konulan hastalıklardan bizzat benim başıma senelerce geldi ama en sonunda kendim çözdüm diyebilirim..
Zaten alerjik bronsitimiz var yok degil.. doktorumuza gittik sizin dediginizi dedi bi suruo verdi sadece gece yatarken icsin dedi.. uyku yapti ama iyi geldi 1.5 gunde tum grip belirtileri gitti.. alerjiymis drdiginiz gibi

Zaten alerjik bronsitimiz var yok degil.. doktorumuza gittik sizin dediginizi dedi bi suruo verdi sadece gece yatarken icsin dedi.. uyku yapti ama iyi geldi 1.5 gunde tum grip belirtileri gitti.. alerjiymis drdiginiz gibi
Cok geçmiş olsun. Evet uyku yapar..

Cocuklarin ilk senesi okuldan hastaliklarla geciyor bagisiklik ilac kullanmayinca güçleniyor

Arkadaslar merhaba..
Benim 4 yasinda oglum var. Bu hafta anaokuluna basladi.. nerden kapiyor nasil oluyor anlamadığım bir gribe yakalaniyor ama surekli tam iyilestiriyorum diyorum hoooop sil basdan. Spora ver terle atar hastalanmaz vucut direncli okur dediler teakvondoya verdik gene ayni.. evde 53 gunluk bebegim var. İster istemez onada bulasiyor. Daha 25 gunlukken mecburen cigerine inmesin diye ilac kullanmak zorunda kaldik. Ben bu cocuguma ne yapabilirim artik bilmiyorum. Aklimada suanlik tek gelen cigneme vitamin tableti kullanmak.. etkisini gorur muyum yasayan anneler varsa bi yardim edin
Merhaba. Benim kizim da oyleydi hep antibiyotik verdiler, cigerlerine indi surekli. Bi hafta gecmeden tekrar tekrar... meger alerjikmis. Alerjisine baktirin bence.
O kadar zor ki.. ben de cok cektim ve çekiyorum yavrumun sagligi icin
Su anda 3 bucuk yasinda. 1 yaşına yaklasan da bebeğim var

Benim oğlumda da aynı şekilde sürekli hasta olan bir çocuktu. Geniz eti çok büyük olduğu için doktor bu sebeple hasta oluyor demişti. 4 Ay önce ameliyat oldu, hem nefes alması normale döndü hemde o zamandan beri hasta olmuyor.

Alerjik rinit olabilir. Başka doktorlarla bir görüşün. Gribin sürekli olması normal değil ama alerji süreklilik arz edebilir.

Sambucol kids kullan canım, benim oğlum surekli hastaydi. Gripten daha cok boğaz enfeksiyonu olurdu, ayda 3 4 kere. Ne dedilerse kullandım. Doktorlar bağışıklık sisteminin cok dusuk oldugunu söylediler sadece bu vitaminle bağışıklığı düzeldi. Sukur 2 senedir bir elin parmagi kadar hastalanmadi

Bu arada belirteyim alerjimizde var

Arkadaslar merhaba..

Arkadaslar merhaba..
Merhabalar benimde 4 yaşında ikizlerim var propolis keçiboynuzu karışımı kür hazırlıyorum veriyorum 1 bucuk yıldır Eylül ayında başlıyorum kış boyunca bir yemek kaşığı veriyorum ikisininde faydasını gördüm keçiboynuzu pekmezide alerjiye bire bir cocugunuzdA alerji varsada cok iyi geliyor geçmiş olsun 🙏

Merhabalar benimde 4 yaşında ikizlerim var propolis keçiboynuzu karışımı kür hazırlıyorum veriyorum 1 bucuk yıldır Eylül ayında başlıyorum kış boyunca bir yemek kaşığı veriyorum ikisininde faydasını gördüm keçiboynuzu pekmezide alerjiye bire bir cocugunuzdA alerji varsada cok iyi geliyor geçmiş olsun 🙏
Karışımı ayrıntılı yazabilir misiniz, bende yapmak istiyorum hastaliktan cok cekiyoruz

Back