4 Yaşındaki Baran Çelik Kayıp

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde piknik yapan Çelik Ailesi'nin 4 yaşındaki oğlu Baran Çelik akşam saatlerinde ormanda kayboldu. Çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

Gündüz saatlerinde ailesi ile birlikte piknik yapmak üzere Sarıyer’de bulunan Belgrad Ormanı KirazlıBend mevkiine giden 4 yaşındaki Baran Çelik, saat 16.30 sıralarında ormanda kayboldu.

Aile, bir süre ormanlık alanda çocuğu aradı.

Ancak bulamayınca paniğe kapılarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Baran Çelik’i hiçbir yerde bulamayan vatandaşlar, küçük çocuğun akşam saatlerinde piknik alanına yakın bir mesafede bulunan su havuzuna düştüğünden şüphelendi.

Bunun üzerine, önce kendi çabalarıyla havuzda küçük Baran’ı arayan vatandaşlar, daha sonra durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekipleri, Baran Çelik’in bulunması için havuzdaki suyu boşalttı.

Ancak 1 saatlik çalışma sonunda Baran'ın izine rastlanamadı. cnnturk

Hayır ya
Yine mi minik bir kuzu kayıp İnşaallah sağ bulunsun, İnşaallah Pamir'in kaderini paylaşmasın Allahım
Ya ben bu ailelere de sinirlenmeye başlıyorum artık, 4 yaşındaki çocuk 1 saniye bile göz önünden ayrılmamalı

Olay nasıl gelişti bilmiyorum ama 4 yaşındaki bir çocuk 1-2 hatta 5 dakika kadarlık bir sürede çok uzağa gidemez, ne kadar sonra kaybolduğunu fark ettiler ki
Burda da hergün ya balkonda, ya sokakta tek başına olan 3-5 yaş arası çocuklar görüyorum, kapılarına gidip bir iki söz söyleyesim geliyor eşim frenliyor, birtanesi kalkıp sana ne benim çocuğumdan dese ne cevap vereceksin diyor.

Küçük çocukları gözlerinden ayırmamayı öğrensinler artık.

Yine mi kayıp haberi?
ptesileri zaten sevmiyordum. 2 haziran ptesinden sonra zaten ptesiler benim için kara gün. bügun de pazartesi. olamaz artık ya?
nedir bu insanların bu masumlardan istedikleri???

Yazık, ailesine sabır versin Allah...Umarım bulurlar bir an önce...

Sabah haberlerde duydum çok üzüldüm inşallah sağ salim bulurlar bu çocuk dün kaybolmuş tüm gece nerede ne yaptı acaba karakola götürseler anne babasının ismini söyleyebilir bulunabilir yani. Umarım karakoldadır ya da iyi niyetli birileri bulmuştur. Yani aileler bir an bile gözden kaybetmemeli çocuklarını ne iş yaparlarsa yapsınlar yanlarında gözlerinin önünde olmalı. Bir anlık bir şey Allah korusun ders çıkarmalıyız bunlardan. Çocuklara anne babalarının isim soy isimlerini telefon numaralarını öğretmeliyiz. Biz Konya'ya gittik arkadaşlarla hafta sonu çocukları da geldi. Biz parktayız aşağıya iniyoruz bir arkadaşın kızı yukarıda kaldı yolu şaşırmış bir anlık bir şey orada da çarşaflı birileri vardı kıza yaklaştılar annesi nasıl koştu ama panikle yani o anda he rşey olabilirdi tamam kız 7 yaşında ama ağzını tutup götürse ruhumuz duymaz bilmediğimiz yer. Allah korusun ne olur aileler bir an bile yalnız bırakmasınlar. İnşallah bulundu haberini alırız.

Kayıp Baran Bulundu

PaylaşTwitter'da Paylaş
İstanbul’un Sarıyer ilçesinde ailesiyle piknik yaparken kaybolan dört yaşındaki Baran, ormanlık alanda sağ olarak bulundu.
Sarıyer’in Bahçeköy - Kirazlıbent mevkiinde ormanlık alanda piknik yapan Çelik ailesinin dört yaşındaki oğlu Baran, Pazar saat 16.30 civarında kaybolmuştu.
Yapılan aramalar Pazartesi sabahı sonuç verdi. Baran Çelik, Kemerburgaz'daki piknik alanında sağ olarak bulundu.
18 saat sonra mutlu son
Baran'ın kaybolmasının ardından ailesi ve pikniğe gelen diğer vatandaşların arama çalışmaları sonuç vermeyince polise haber verilmiş, olay yerine polis ve itfaiye ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Sarıyer Belediyesi ve bazı sivil arama kurtarma ekipleri gelmişti.
Kaynak: Cihan

Bulundu arkadaslar:))))
Sag Salim haberlerde demin izledim:))

ne güzel çok sevindim,:13: ben izlemedim haberleri, sadece yolunumu kaybetmiş

[FONT=pt_sansregular]Küçük Baran sağ bulundu

Fırat ALKAÇ / HÜRRİYET
[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]
16 Haziran 2014
[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]

Sarıyer'de piknik yapan Çelik Ailesi'nin 4 yaşındaki oğlu Baran Çelik, dün akşam saatlerinde ormanda kayboldu. Çocuğu arama çalışmaları sabaha kadar devam etti. Baran'ın annesi Katibe Çelik, arama kurtarma çalışmalarını gözyaşları içinde izledi. Sabah saat 09.00'da mutlu haber geldi. Baran, kaybolduğu yere 4.5 kilometre mesafede uyurken bulundu.

[TABLE="class: db detailBanner300 FR, width: 300"]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BARAN'I BÖYLE ARADILAR[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Gündüz saatlerinde ailesi ile birlikte piknik yapmak üzere Sarıyer’de bulunan Belgrad Ormanı KirazlıBend mevkiine giden 4 yaşındaki Baran Çelik, dün saat 16.30 sıralarında ormanda kayboldu. Aile, bir süre ormanlık alanda çocuğu aradı. Ancak bulamayınca paniğe kapılarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.
Baran Çelik’i hiçbir yerde bulamayan vatandaşlar, küçük çocuğun akşam saatlerinde piknik alanına yakın bir mesafede bulunan su havuzuna düştüğünden şüphelendi.
Bunun üzerine, önce kendi çabalarıyla havuzda küçük Baran’ı arayan vatandaşlar, daha sonra durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri, Baran Çelik’in bulunması için havuzdaki suyu boşalttı.
Ancak 1 saatlik çalışma sonunda Baran'ın izine rastlanamadı.

[FONT=pt_sansbold !important]ARAMALARDA BABANIN BİLGİSİNE BAŞVURULDU
[/FONT]Ormanlık alanda ekipler ve gönüllü vatandaşlar tarafından yapılan aramalar sürerken, Baran Çelik'in babası 31 yaşındaki Mehmet Çelik olay yerine gelen polislere bilgi verdi. AKUT ekipleri de üzüntüye boğulan babaya, küçük Baran hakkında sorular sordu. Öte yandan Baran Çelik'in annesi 33 yaşındaki Katibe Çelik ve diğer aile yakınları da arama çalışmalarını gözyaşları içinde izledi.
[FONT=pt_sansbold !important]KRİZ MASASI KURULDU [/FONT]
Baran Çelik'i kaybolduğu ormanda ekipler saatlerdir onu ararken, ufak çocuğun kaybolduğu piknik alanında kriz masası kuruldu. AFAD ve AKUT ekipleri bu kurulan masadan haritalar yardımı ile ormanda bulunan arama kurtarma ekiplerini yönlendirirken, arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere 50 Çevik Kuvvet polisi olay yerine geldi.
Yetkililerden alınan bilgiye göre ise toplam 150 kişilik arama kurtarma ekibi ve 17 asker çalışmalara destek veriyor. Gece saatlerinde ormanlık alanda yapılan aramaların daha etkin bir şekilde yürütülmesi için jandarmadan da termal kamera istendi.

[/FONT]

çok sevindim bulunmasına allah ailesine bağışlasın

Gözleri aydın ama inşallah bundan sonra evlatlarını daha sıkı kollarlar.
Haberi duyunca hem üzülmüş hem kızmıştım.
Çocuk bu,iki dakika gözönünden ayırmaya gelmez.
Allah korumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…