• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaşında kızımda konuşma problemi

oylesinnebiri

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
1
0
1
26
Merhaba. Kızım 4 yaşında birçok kelimeyi söylüyor ama mesela çicek değil şişek vb. gibi şarkılar söylüyor ama anlaşılmıyor. Parmak uçlarında yürüyor bunu benden gördüğünü düşünüyorum çünkü bende öyleyim. İstediğim herşeyi yapıyor tezgaha salatayı bırakıp masada oturup ondan getirmesini istediğimde getiriyor. Kendine kıyafet al dışarı çıkalım dediğimde onları getiriyor. Bu ara günde 5 10 defa üzerini değiştiyor. Göz teması kuruyor. Oyuncaklarla amacına uygun oynuyor. Gidebileceğim her doktora gittim herkes bi sorunu yok çocuğun diyor. Çok hırçın hiç yerinde oturmuyor. Canı acıdığı zaman uf öp diye yanıma geliyor yada ben elimi bi yere çarpıp acıtınca öpüyor. Ama konuşmuyor hocasından tutun dil terapisine, deve dilinden kırlangıç yuvası toprağına varana kadar her şeyi yaptım. Şuan okula başladık haftada 2 gün 2 saat gidiyor. Mutfağa girmesine izin vermedikleri için kendini yere atıp ağlamaya başlamış sınıflar arasında geziyormuş. Ne yapacağımı bilmiyorum artık :(

Back