4 yaşında erkek kedi kısırlaştırması

Chery Lady

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
54
1
37
Kızlar çok acil cevabını bilmem gereken bi sorum var.4yaşına gelmiş erkek kedim var.Koku bıraktığı için kısırlaştırmak istiyorum.Bu satten sonra kısırlaştırırsam koku bırakmayı keser mi? Çok veterinere danıştım kesin keser demiyor hiç biri.Aslında bende kısırlaştırmaya karşıyım oyüzden de bu kadar yıl hiç ellemek istemedim ama kokusundan dolayı evimden taşındım.Oderece yani:KK43: Yavru olsa kesin olabilir.Ama şimdi psikolojik olarak bu koku bırakma huyuna alıştı ve kısırlaştırsamda bunu önliyemem diye düşünüorum.Bu soruma net cevap verebilecek biri çıkarsa çok mutlu olucam.

canım petarkadaş sitesi var oraya da bi sor orada herkes bilir bu konuları, evcil sitesi zaten

koku bırakan kedi kısırlaştırılsa bile bunu yapar mı diye ben de araştırıyordum yapmazmış pek galiba,

ama kedini kısırlaştırman onun sağlığı psikolojisi için de iyi zaten, yoksa yazık cinsel isteği var ama yapamıyor, kısırlaştır en yakın zamanda, mutlaka yine de koku bırakır diye bir şey yok

benim kedim 8 aylık daha, ileride ben de kısırlaştıracağım, erkek kedi koku bırakıyor sonuçta, evde baş edemeyiz ki :26:

Son düzenleme:
Benim kedim de yaklaşık 1 yaşında (dışarıdan sahiplendiğim için tam yaşını bilmiyorum)
3 hafta kadar önce başladı bu sorun bizde
Ben de kısırlaştırmaya karşıydım fakat her yere koku bırakıyor ve acı acı her dakika miyavlıyor haline üzülüyorum
Yarın kısırlaştırmaya götüreceğiz
Ben de çok araştırdım kesin bişey söyleyen vet göremedim nette
Yalnız bikaç kişi kısırlaştırdıktan sonra tamamen kesildiğini yazmış

kıyamamm:KK43: geçmiş olsun canım...umarım bi an önce kendine gelir...

koku atmayı kesip kesmediğini söylersen çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kıyamamm:KK43: geçmiş olsun canım...umarım bi an önce kendine gelir...
Teşekkür ederiz :)
kendine geldiğinde,koku atmayı kesip kesmediğini söylersen çok sevinirim.

Bütün gün ve gece sersem gibiydi yavrum uyutabilmek için çok uğraşmış vet.çok sağlıklı bi kedi olduğunu söylemiş
Fazla ilaç verildiği için de geç kendine geldi ama şuan iyi sinek kovalıo :KK1:
Ağlaması kesildi eskisi gibi bağırmıo tabi daha çok erken yorum yapmak için bekliyoruz
Bikaç gün sonra yine haber veririm

tatlım ne durumdasınız?pisicik nasıl?

Ameliyat olduktan sonra 1-2 haftalık dönemde yine koku bırakıyordu bir değişiklik olmayacak diye düşünmeye başladık
Ama artık tamamen kesmiş durumda sadece ilk haftalar devam etti artık bi sorun yok :)
Ben şuan yanında değilim ama sağlık durumu da gayet iyiymiş

Son düzenleme:
X