4 yaşında aşı

CANIM2YAVRUM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
280
115
123
İstanbul
Kızlar az önce sağlık ocağından eşimi aramışlar kızınızın yarın aşısı var diye.ne aşısı olduğunu söylememişler.kızım 4 yaşında acaba ne aşısı olabilir bu konuda bilginiz varmı?birde kızım kış girdi gireli çok sık üşüttü.ilk başlarda doktora getiridim baktım ilaçlarda fayda etmiyor bende evde çaylarla,bal ve zencefille geçiştirmeye çalıştım.bugünde burun akıntısı var.gündüzleri değilde akşamları ve özellikle sabahları bir kaçkere öksürüyor.boğazındaki biriken balgamıda ığğğğ ığğğğ yaparak kendini rahatlatmaya çalışıyor.doktora söyledim ilaç verdi geçmedi.bunun içinde birşey demedi.şimdi aşı işide çıktı ne yapacağım şaşırdım.birtiürlü düzelmiyorki aşı olsun aşı yaparlarmı sizce?

Son düzenleme:
saol canım.. şuan kızım ilaç kullanmıyor vurulmasında engel yok ama biraz boğazında balgam var birde arasıra burnu akıyor.acaba sorun olurmu

Muhtemelen viral bir enfeksiyon geçiriyor zaten salgında var bana sorarsanız 1 hafta bekleyin bir sıkıntı olmaz ama bazen düşük ihtimalde olsa etkileyebilir yorulmasın ufaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…