- 28 Ocak 2017
- 670
- 220
- 103
Merhaba kızlar, kurumsal bir magazada part time personel olarak işe başladım. İletişim fakültesi son sınıf öğrencisiyim, mezun oluyorum Haziran'da. Benden dört yaş küçük bir erkek adımı sormuş iş arkadaşlarıma, ardından da bir buket çiçek hediye etti bana. Yaşını daha sonra öğrendim çocuğun fakat oldukça büyük gösteriyor yaşından. Ben ise 24 yaşındayım lakin 18 -21 yaş aralığındaki bir genç kız gibiyim, yüz hatlarımdan dolayı bu durum. Bahsettiğim çocuk ise abim gibi duruyor neredeye. Kendisi de yaşımı biliyor arkadaşlar bahsetmiş büyük olduğumdan kendisinin de fakat o kendisinin büyük gösterdiğini söylemiş. Ardından diyalog kurmaya başladık mesaj yoluyla ve konu konu açtı yaşımı sordu (biliyor olmasına rağmen) 24 diyince epey bir şaşırdı çok daha küçük gösterdiğimi söyledi ki, bu tepkiye çok sık şahit oluyorum. Her neyse iyi hoş, güzel sohbet ediyoruz. Fiziksel olarak da cazip geliyor çocuk ama yaş unsurundan dolayı tereddütlerim var. Her nekadar o benden daha büyük gösterse de 4 yaş büyüğüm kendisinden. Eğitim, iş vs. konularda denk olma gibi boyutları da var konunun bir de .... Eğitimle ilgili hedefi var neyse ki. Yaş farkı için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? benzer bir ilişki sürdüren var mı aranızda? denemeye değer mi?