4 yaş sonrası gunduz uykusu

3 yaşından sonra gündüz uykusunu bırakan var mi ?
Bizimki 4 oldu ama yinede 3 yaşı baz alıyorum.
Belki daha erken bırakan olmuştur diye.
Avantaji ve dezavantajı nedir?

3 yaşından sonra gündüz uykusunu bırakan var mi ?
Bizimki 4 oldu ama yinede 3 yaşı baz alıyorum.
Belki daha erken bırakan olmuştur diye.
Avantaji ve dezavantajı nedir?
biz 3 yaşında bıraktık bi hafta biraz zorlandik ama erken yatmiyordu çok geç yatıyordu geceleri deliksiz uyuyor bi sorun yaşamadık iyi oldu

kızım 2 yaşında bıraktı, kendi bıraktı benim etkim olmadı. akşam 8-9 gibi uyur sabah 8-9 gbi kalkar. Bu durumdan gayet memnunum ben

kızım 2 yaşında bıraktı, kendi bıraktı benim etkim olmadı. akşam 8-9 gibi uyur sabah 8-9 gbi kalkar. Bu durumdan gayet memnunum ben
Aslinda baktığımda toplam uyku saatleri aynı.
Bizimki de akşam 10 - 11 arası uyuyor sabah 8-9 gibi kalkıyor.
Sizin çocuk erken uyuyarak eksiğini kapatmış bizimki de o kadar erken uyur mu acaba ?

Benim kızımda 26 aylık akşam 9 gibi yatar sabah 8 gibi kalkar öğlen mutlaka uyuturum yoksa çok huysuz olur

Reactions: Z P
Aslinda baktığımda toplam uyku saatleri aynı.
Bizimki de akşam 10 - 11 arası uyuyor sabah 8-9 gibi kalkıyor.
Sizin çocuk erken uyuyarak eksiğini kapatmış bizimki de o kadar erken uyur mu acaba
kızımda geç yatıyordu , biz erkene alıştırmak için bi süre onunla aynı saatte girdik yatağa 8 gibi ışıkları kapattık yatağımıza geçtik bir süre orda oyun oynadık uyuması ilk zamanlar bir saati buluyordu ama şuan 10dk da uyuyor. karanlıkta oyun oynadığımız zaman mayışıyor . babasıda bende yatakta olduğumuz için mecbur uyku moduna giriyodu. bazen kalkıp dışarı çıkmaya çalışıyodu ama pes etmedik hep beraber uyumamz gerektiğini anlattk. Şuan düzeni kurduk çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…