4 yaş sonrası gunduz uykusu

3 yaşından sonra gündüz uykusunu bırakan var mi ?
Bizimki 4 oldu ama yinede 3 yaşı baz alıyorum.
Belki daha erken bırakan olmuştur diye.
Avantaji ve dezavantajı nedir?

3 yaşından sonra gündüz uykusunu bırakan var mi ?
Bizimki 4 oldu ama yinede 3 yaşı baz alıyorum.
Belki daha erken bırakan olmuştur diye.
Avantaji ve dezavantajı nedir?
biz 3 yaşında bıraktık bi hafta biraz zorlandik ama erken yatmiyordu çok geç yatıyordu geceleri deliksiz uyuyor bi sorun yaşamadık iyi oldu

kızım 2 yaşında bıraktı, kendi bıraktı benim etkim olmadı. akşam 8-9 gibi uyur sabah 8-9 gbi kalkar. Bu durumdan gayet memnunum ben

kızım 2 yaşında bıraktı, kendi bıraktı benim etkim olmadı. akşam 8-9 gibi uyur sabah 8-9 gbi kalkar. Bu durumdan gayet memnunum ben
Aslinda baktığımda toplam uyku saatleri aynı.
Bizimki de akşam 10 - 11 arası uyuyor sabah 8-9 gibi kalkıyor.
Sizin çocuk erken uyuyarak eksiğini kapatmış bizimki de o kadar erken uyur mu acaba ?

Benim kızımda 26 aylık akşam 9 gibi yatar sabah 8 gibi kalkar öğlen mutlaka uyuturum yoksa çok huysuz olur👍👍👍

• Beğen
Reactions: Z P
Aslinda baktığımda toplam uyku saatleri aynı.
Bizimki de akşam 10 - 11 arası uyuyor sabah 8-9 gibi kalkıyor.
Sizin çocuk erken uyuyarak eksiğini kapatmış bizimki de o kadar erken uyur mu acaba
kızımda geç yatıyordu , biz erkene alıştırmak için bi süre onunla aynı saatte girdik yatağa 8 gibi ışıkları kapattık yatağımıza geçtik bir süre orda oyun oynadık uyuması ilk zamanlar bir saati buluyordu ama şuan 10dk da uyuyor. karanlıkta oyun oynadığımız zaman mayışıyor . babasıda bende yatakta olduğumuz için mecbur uyku moduna giriyodu. bazen kalkıp dışarı çıkmaya çalışıyodu ama pes etmedik hep beraber uyumamz gerektiğini anlattk. Şuan düzeni kurduk çok şükür.

Back