Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende muhafazakâr bir ailenin çocuğuyum. Bu kadar skandal haberden sonra çocuğunuzu nasıl yollayacaksınız? 4 yaşında bir çocuk kuru ezberden başka ne öğrenebilir? Soyut somut ayrımı bile gelişmemişken kuran kursuna gitse ne olur? Gitmese ne olur? Yanlış anlamayın. Çocuklar benim kıymetlim ve korunmamalılar. Kimseye ve hiçbir ortama zerre kadar güvenim yok.Merhaba hanımlar ben İzmir bucağa oturuyorum Buca ve çevresinde 4 yaşında kızım için kuran kursu arıyorum gönderen varmı
Aynn oyle yerler genelde cemaatlere ait bence guvenmeyin biraz buyusun camiye gonderin.Bende muhafazakâr bir ailenin çocuğuyum. Bu kadar skandal haberden sonra çocuğunuzu nasıl yollayacaksınız? 4 yaşında bir çocuk kuru ezberden başka ne öğrenebilir? Soyut somut ayrımı bile gelişmemişken kuran kursuna gitse ne olur? Gitmese ne olur? Yanlış anlamayın. Çocuklar benim kıymetlim ve korunmamalılar. Kimseye ve hiçbir ortama zerre kadar güvenim yok.
Bende muhafazakâr bir ailenin çocuğuyum. Bu kadar skandal haberden sonra çocuğunuzu nasıl yollayacaksınız? 4 yaşında bir çocuk kuru ezberden başka ne öğrenebilir? Soyut somut ayrımı bile gelişmemişken kuran kursuna gitse ne olur? Gitmese ne olur? Yanlış anlamayın. Çocuklar benim kıymetlim ve korunmamalılar. Kimseye ve hiçbir ortama zerre kadar güvenim yok.
Arkadasa katiliyorum burda da 4 6 yas kuran kurslari acildi gayette guzel hocalarimiz tarafindan cok da guzrl ogretildi hatta yil sonu programi yaptilar tavsiye ederim din konusun da bu tir yaklasimlari da dogru bulmuyorum krese gonderince kucuk degil mi okullarda hic mi taciz tecavuz olmadi.kursa gelince din egitimine gelince bu denli hassasiyetleri anlamiyorum.açıkçası bu noktada şunu söyleyebilirim; meb ve dib protokolü ile 4-6 yaş okul öncesi çalışmaları var. devlet eliyle yönetiliyor, diğer anaokulları gibi...
bu noktada öğretmen tercihinde ilahiyat/lisans mezunu ve formasyon eğitimi olanı tercih ederlerse hataya düşülmeyeceğini düşünüyorum.
skandallar her yerde esas olan iyi tercihlerle korumaya çalışmak.