• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 4 yaş kızlar için kıyafetler.. tertemiz..

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
temiz ürünlerdir. ptt kargo ile kapıda ödeyebilirsiniz.

$20130917_202831.jpg $samsung 1531.jpg $samsung 1548.jpg $samsung 1557.jpg $samsung 1560.jpg $samsung 1574.jpg $samsung 1624.jpg $samsung 1626.jpg $samsung 1628.jpg $samsung 1629.jpg $samsung 1632.jpg $samsung 1638.jpg $samsung 1639.jpg

günceldir arkadaşlar..

toplam 101 ediyor. hepsini 80 tl.ye vericem.

güncellllllllllllllllll

güncellllllllllllllllll

Arkadaşım, hello kitty li bikininin alt kısmının beli nasıl? Geniş mi? Benim kızın beli biraz ince de, 3,5 yaşında olmasına rağmen 3 yaş taytları poposundan düşüyor, 2 yaşların beli oluyor ama onların da bacak boyu kısa kalıyor.. Yani durum budur, ne dersin? Beli bol gelir mi bize? Bir de aynı soruyu tütü için de soracağım.. (Tütüyü alamadım geçen alışverişte, içimderkaldı :))

Arkadaşım, hello kitty li bikininin alt kısmının beli nasıl? Geniş mi? Benim kızın beli biraz ince de, 3,5 yaşında olmasına rağmen 3 yaş taytları poposundan düşüyor, 2 yaşların beli oluyor ama onların da bacak boyu kısa kalıyor.. Yani durum budur, ne dersin? Beli bol gelir mi bize? Bir de aynı soruyu tütü için de soracağım.. (Tütüyü alamadım geçen alışverişte, içimderkaldı :))

aynen benim kızım da öyle. 3 yaşları bile 4 yaşken giymişti. bizde de bel yok yani :)
bikini 4 yaş benim kızım 5 yaşken bile giydi onu. Bikininin çok geniş bir beli yok, bazıları çok esnek oluyor evet ama bu öyle değil. Ama garanti olsun istiyorsan mayoyu al derim. Yine de sen bilirsin.
Tütünün beli lastikli olduğu için bence olur. Ben bazı beli lastikli kıyafetlere ilave lastik diktirir, öyle giydirirdim.
Ama dediğin gibi küçük yaş alınca da boy sorunu yaşanıyor bu defa da.

aynen benim kızım da öyle. 3 yaşları bile 4 yaşken giymişti. bizde de bel yok yani :)
bikini 4 yaş benim kızım 5 yaşken bile giydi onu. Bikininin çok geniş bir beli yok, bazıları çok esnek oluyor evet ama bu öyle değil. Ama garanti olsun istiyorsan mayoyu al derim. Yine de sen bilirsin.
Tütünün beli lastikli olduğu için bence olur. Ben bazı beli lastikli kıyafetlere ilave lastik diktirir, öyle giydirirdim.
Ama dediğin gibi küçük yaş alınca da boy sorunu yaşanıyor bu defa da.

Mayoyu almayı düşündüm aslında, dediğin gibi garanti olsun diye, ama ben bikiniden yanayım çünkü ıslanınca değiştirmesi daha kolay oluyor.
Peki, bikini, GAP beyaz bluz ve tütüyü ne yaparsın bana?
Aslında gönlüm 20 TL den yana ama seni de üzmek istemem..

Back