4 yas kizim m.akat çatlağı kanamasi var yardimci olun lutfen anneler hemoroid kanama cocuk

kbkz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
5
0
30
1 senedir kac doktora gastroenteroloji cerrah gittik kanamasi geçmiyor makat catlagi kanama var kizim da Allah rizasi için basima gelen varsa yardımcı olsun cocuk aci çekiyor oturma banyosu dulcasoft surup kantaron yag zeytin yag kremler denedim lutgen tecrubesi olan anneler

Geçmiş olsun. Bana gastro doktoru kuşburnu tüketmeyi önermişti, çocuklara bir kısıtlama var mı bilmiyorum. Lifli beskeyin, bol su içirin kabız olmasın. Başka aklıma gelen bir öneri yok.

Kabız olmuyor aslında doktorlar da aynı krem verip yolluyor cok zordayiz cok saolum cok tesekkurler kuşburnu nu nasıl tükettiniz

Kırmızı kantoronu mu denediniz yoksa sarıyı mı? Çok can yakar makat çatlağı, bende bir kez oldu inanılmaz canım acımıştı kantoron ile geçti

Cevabınız cok kiymetli ikisini denedik
Ne zamandır olduğunu yazmamışsınız ama 6-8 hafta kadar tedavi süresi var hemen bırakmayın kremleri yada ek kullandıklarınızı, bu sürede hiç kabız olmaması ve ıkınmamasıda gerek. Eğer yine geçmezse son çare ameliyat olması. Yaşı küçük hücre yenilenmeside hızlı olur

Çok geçmiş olsun, Aloe Vera jel ya da hindistan cevizi yağı denediniz mi? Bilgim yok ama ikisi de hem hücre yenileyici hem nem özelliği yüksek.. Ayrıca kudret narı yağıni da arastirabilir misiniz?

Ne zamandır olduğunu yazmamışsınız ama 6-8 hafta kadar tedavi süresi var hemen bırakmayın kremleri yada ek kullandıklarınızı, bu sürede hiç kabız olmaması ve ıkınmamasıda gerek. Eğer yine geçmezse son çare ameliyat olması. Yaşı küçük hücre yenilenmeside hızlı olur
1 senedir var

Geçmiş olsun. Hindistan cevizi yağını duymuştum ben de bağırsak florasanı düzenliyordu. İnstagramda hastalanmayançocuk diye bir sayfa var, Hindistan cevizini o anlatıyordu. Mesaj da atıp bi sorabilirsiniz o sayfaya

Geçmiş olsun. Hindistan cevizi yağını duymuştum ben de bağırsak florasanı düzenliyordu. İnstagramda hastalanmayançocuk diye bir sayfa var, Hindistan cevizini o anlatıyordu. Mesaj da atıp bi sorabilirsiniz o sayfaya
Evet biliyorum 6 aydir düzenli hindistan ceviz yag veriyorum kullanıyoruz saolun

Benimde kızım 4 yaşında,3 yaşındayken ciddi problem yaşadık. Doktorumuzun söylediği,hiç kabız olmaması gerektiği, kremler falan rahatlatabilir ama onarmaz diyor. Bir kere çatlak varsa o sürekli tekrarlar o yüzden beslenme şekli çok öenmli dedi. Erik,armut gibi bunları sık yediriyorum.suyu az içiyordu sık sık veriyorum vs.bu sene çok şükür kanama olmuyor. En güzeli yemesine dikkat etmeniz

Evet biliyorum 6 aydir düzenli hindistan ceviz yag veriyorum kullanıyoruz saolun
Çatlak olan bölgeye sürerek de kullandınız mı acaba, aynı Sefa kremi de sürülerek onarım yapıyor.

X