Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandır olduğunu yazmamışsınız ama 6-8 hafta kadar tedavi süresi var hemen bırakmayın kremleri yada ek kullandıklarınızı, bu sürede hiç kabız olmaması ve ıkınmamasıda gerek. Eğer yine geçmezse son çare ameliyat olması. Yaşı küçük hücre yenilenmeside hızlı olurCevabınız cok kiymetli ikisini denedik
Çay olarak tercih ettim.Kabız olmuyor aslında doktorlar da aynı krem verip yolluyor cok zordayiz cok saolum cok tesekkurler kuşburnu nu nasıl tükettiniz
1 senedir varNe zamandır olduğunu yazmamışsınız ama 6-8 hafta kadar tedavi süresi var hemen bırakmayın kremleri yada ek kullandıklarınızı, bu sürede hiç kabız olmaması ve ıkınmamasıda gerek. Eğer yine geçmezse son çare ameliyat olması. Yaşı küçük hücre yenilenmeside hızlı olur
Evet biliyorum 6 aydir düzenli hindistan ceviz yag veriyorum kullanıyoruz saolunGeçmiş olsun. Hindistan cevizi yağını duymuştum ben de bağırsak florasanı düzenliyordu. İnstagramda hastalanmayançocuk diye bir sayfa var, Hindistan cevizini o anlatıyordu. Mesaj da atıp bi sorabilirsiniz o sayfaya
Çatlak olan bölgeye sürerek de kullandınız mı acaba, aynı Sefa kremi de sürülerek onarım yapıyor.Evet biliyorum 6 aydir düzenli hindistan ceviz yag veriyorum kullanıyoruz saolun