• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaş hasta yemiyor

61eda61

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
130
36
18
31
Arkadaslar oglum hastaydı ama agır değil sadece ates halsızlık vardı ıstah azalıyor normal ama sevdiği meyveleri yemıyor portakal mandalına cok severdi yemiyor sadece salatalık yedi bugunde salatalık yedi yemeklerden azar azar yedi bugğn neseli kendine geldi ama meyve yemedi ona üzülüyorum sankı artık yemicek gibi geliyor bukadar takılmamın nedenı oglum sebze vs yemez cok secıcı meyveyle kabızlıgı dengelenıyordu anneler düzelirmi acaba aynı durumu yaşayan varmı

Esila hanım bugun cok iyi neseli hemen düzelmemesi normalmo yemeklerden yedi ama meyve yemedi sizce ne zaman düzelir hep boyle yememezlik yapar diye korkuyorum
Normal tabi boğazı falan acıyorsa yiyemez. Siz hastayken yitebiliyor musunuz? Üstelik yemek yemiş maşallah. Benimki hasta akşam yemek yemedi zorlamadım benzer yaşlarda.

Cocugumun hasta olduguna degil huyuna yanarim demisler doktora goturduyseniz zaman gerekiyorsa panik yapmayin teklif edin israr etmeyin meyveyi suyunu sıkıp deneyin surec cok normal
Ben kocaman insanim bir bardak ayran ile 24 saat gecirdigimi bilirim

Cocugumun hasta olduguna degil huyuna yanarim demisler doktora goturduyseniz zaman gerekiyorsa panik yapmayin teklif edin israr etmeyin meyveyi suyunu sıkıp deneyin surec cok normal
Ben kocaman insanim bir bardak ayran ile 24 saat gecirdigimi bilirim
Cok sagolun benım ilk cocugum ya hep boyle kafada kuruyorum bıde secici olunca malum doktora götürmedim tek ates halsızlıktı bugun iyi ama

Normal tabi boğazı falan acıyorsa yiyemez. Siz hastayken yitebiliyor musunuz? Üstelik yemek yemiş maşallah. Benimki hasta akşam yemek yemedi zorlamadım benzer yaşlarda.
Cok sagolun bugunden ıyı ben meyve yememesıne uzuldum secıcı cok meyve dengeliyordu onu sankı hiç yemicek gibi geliyor 😂sorumca canım ıstemıyor dedı salatalık aldı

Geçmiş olsun çocuklar hastalanınca iştahı gider, iyileşince düzelir merak etmeyin. Farklı meyveler verin. Yoğurtlu yayla çorbasını yerdi benim oğlum bir tek hastayken.

Geçmiş olsun çocuklar hastalanınca iştahı gider, iyileşince düzelir merak etmeyin. Farklı meyveler verin. Yoğurtlu yayla çorbasını yerdi benim oğlum bir tek hastayken.
Dimi haklısınız düzelir iyileşince az az bugun yedi yemek bugunde acıldı neseli şükür

Kreşe gitmiyor herhalde kreşe giden çocuk olsa şimdiye yememe yeme hastalanma evrelerinde master yapardınız

Kreşe gitmiyor herhalde kreşe giden çocuk olsa şimdiye yememe yeme hastalanma evrelerinde master yapardınız
Evet gitmiyor seneye gidicek oyun grubuna götürüyorum abla sulu yemek yemez ah bir birleseniz bende ıste nohut kuru fasulye haslayıp baharatlayıp veriyorum köfteye ıspanak oyle yani bide meyve var hayatımızda düzelirmi bilmiyorum krese gidince neolcak onuda bılmıyorum aynı yoldan gectinizmi

Evet gitmiyor seneye gidicek oyun grubuna götürüyorum abla sulu yemek yemez ah bir birleseniz bende ıste nohut kuru fasulye haslayıp baharatlayıp veriyorum köfteye ıspanak oyle yani bide meyve var hayatımızda düzelirmi bilmiyorum krese gidince neolcak onuda bılmıyorum aynı yoldan gectinizmi
Ben çocuğu 3 yaşına bir iki hastalıkla getirdim, kreş bir başladı 15 günde bir hastalık biri gidiyor bitti diyorum öteki geliyor.
Yemek konusunda da hastalık dönemleri iki yudum ayran içerse şükür yarabbim diyorum. Normalde allaha şükür güzel yemek yer. Bak şimdi hasta, öğleden beri yemek yemedi baygın uyuyor. Ateşi olmadığı için şükür halime diyorum. İçi alınca yer canı sağolsun.

Geçmiş olsun. Ben hastalıkla hiç zorlamıyorum. Hastalıkta açlık şifa derler. Düzelir yine canı istemiyordur muhtemelen

Ben çocuğu 3 yaşına bir iki hastalıkla getirdim, kreş bir başladı 15 günde bir hastalık biri gidiyor bitti diyorum öteki geliyor.
Yemek konusunda da hastalık dönemleri iki yudum ayran içerse şükür yarabbim diyorum. Normalde allaha şükür güzel yemek yer. Bak şimdi hasta, öğleden beri yemek yemedi baygın uyuyor. Ateşi olmadığı için şükür halime diyorum. İçi alınca yer canı sağolsun.
Ewet haklısınız icimi rahatlattınız bende krese vermeyı beklıyorum dört gözle ilk zamanlar hep hastalıkla geciyormus 😂

Back
X