Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büyük ihtimalle hamilesin tebrikler kan testi yaptır çıkar sonuç
adetim 7 gün geçikmişti idrar tesit yaptım çok silik çıkmıştı hemen ardından kan yaptırdım ve tabiki gebeydim.. Bence de hamilesin tebrikler...
ben bırak yedı gunu bır gun bıle duramadan test yaptım ıns bende hamıleyımdır senın kac aylık oldu allah bagıslasınn ınsss... Hayırlı bır evlat nasıp etsınn
7 haftalık canımm daha yeni :)
ayyyyyy ya hamilesin sanki ,burada bi arkadaşta yüklemişti fotosunu onunki daha silikti ikinci çizği hamileymiş meger :)) hadi hayırlı olsun canım ya ,bana ne oluyosa çok heyacanlandım :)Kımse yokmuuuu kızlarrr yorumlarınız beklıyorummmm sızce hamılemıyımm
ayyyyyy ya hamilesin sanki ,burada bi arkadaşta yüklemişti fotosunu onunki daha silikti ikinci çizği hamileymiş meger :)) hadi hayırlı olsun canım ya ,bana ne oluyosa çok heyacanlandım :)
kesinlikle gebesin cnm.hayırlı olsun.kan testinde bugün çıkar.4ü birden bozuk çıkmasına itimal yokk kesinlikle gebesinnnn
Kımse yokmuuuu kızlarrr yorumlarınız beklıyorummmm sızce hamılemıyımm
ınssss haklısın ama ıcımden gecenlerı bır bılsennn cok korkuyorum yoksa dıyee ((
Canım hayırlı olsun çizgi bariz belli hamilesin bence,hemen git kan ver çıkar zaten orda..bizede haber ver
yakında kan tahlili yaptıracan bi yer varsa yaptırsana hemen bend emerak ettimmmm
yüzde yüz gebesin canım bunlar silik değil bariz çift çizgi:)
suan ısyerındeyım cıkamam. ama aksam beste gıdıp yakındakı hastanede kan verıcem 6 yada yedı gıbı alırım sonucu ınsss.. bakalımmm dua edın nolurrrrrrrrrrrrrrrr