• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 tane gebelik testi yaptım.hepsi silik çıktı

bskglyz

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
30
0
286
İstanbul
Merhaba arkadaslar 4 tane gebelık testı yaptım dordude sılık cıktı henuz adetım 1 gun gecıktı. Sızce hamılemıyım kan testı yapmadım yapsam sımdı cıkar mı ? Yorumlarınızı beklıyorum

$20121213_110707[1].jpg $20121213_110707[1].jpg

bu da teslerımın goruntusu kızlarrr yardımmmm :)))

adetim 7 gün geçikmişti idrar tesit yaptım çok silik çıkmıştı hemen ardından kan yaptırdım ve tabiki gebeydim.. bence de hamilesin tebrikler...:49:

büyük ihtimalle hamilesin tebrikler kan testi yaptır çıkar sonuç

tesekkurler ama emın degılım cunku ben polkıstık over hastasıydım doktorum dogum kontrol habı kullanmammı ıstedı 6 ay kullanıp en son kutuyu gecen ay ıctım gecen ay adet olduktan sonra bır daha ıcmedım doktor polkıstlerın gecmıs sana klomen verelım yumurtan catlasın dedı . Tmm dedım adet olmayı bekledım adet oldum adetın besıncı gunu baslayacaktım fakat tam o ora rahatsızlanıp hastaneye yattım bagırsaklarımda ufak bı ıltıhap cıktı antıbıyotıklerler o sorunu da atlattım . Sonra kendı doktorumu aradım .ben boyle boyle bır rahatsızlık gecırdım . ıltıhap cıktı dedım. Oda klomenı bır dahakı ay baslayalım bu ay kendı halınde kalsın hem ıltıhabını da vucut atsın daha ıyı olur dedi yanı anlıycagınız klomen ıcmeden ve korunmadan ılıskıye gırdık. Su an bır gunum gecıyor ben dayanamayıp dort tane test yaptım hepsı on dakıkanın sonunda bu sekılde sılık cıkktı fotografını yukledım. Bu yuzden emın olamıyorum . Beklıycem bıraz daha umarım hamıleyımdır bır yıldır denıyoruz artık cok sabırsızım allahım hepımıze nasıp etsınn ınss..

adetim 7 gün geçikmişti idrar tesit yaptım çok silik çıkmıştı hemen ardından kan yaptırdım ve tabiki gebeydim.. Bence de hamilesin tebrikler...:49:

ben bırak yedı gunu bır gun bıle duramadan test yaptım ıns bende hamıleyımdır senın kac aylık oldu allah bagıslasınn ınsss... Hayırlı bır evlat nasıp etsınn

Kımse yokmuuuu kızlarrr yorumlarınız beklıyorummmm sızce hamılemıyımm
ayyyyyy ya hamilesin sanki ,burada bi arkadaşta yüklemişti fotosunu onunki daha silikti ikinci çizği hamileymiş meger :)) hadi hayırlı olsun canım ya ,bana ne oluyosa çok heyacanlandım :)

kesinlikle gebesin cnm.hayırlı olsun.kan testinde bugün çıkar.4ü birden bozuk çıkmasına itimal yokk kesinlikle gebesinnnn:49::49::49:

ayyyyyy ya hamilesin sanki ,burada bi arkadaşta yüklemişti fotosunu onunki daha silikti ikinci çizği hamileymiş meger :)) hadi hayırlı olsun canım ya ,bana ne oluyosa çok heyacanlandım :)

allah razı olsun canımmmmmm.. cok sagoll ıns hamıleyımdırr o kadar cok ıstıyorumm bebısımı kucagıma almak annelık duygusunu yasamak. bugun kan testı yapıcam ıns degerlerım poozıtıf cıkar allahım yardımcım olsunn ...

Canım hayırlı olsun çizgi bariz belli hamilesin bence,hemen git kan ver çıkar zaten orda..bizede haber ver :21:

ayy canım yaaa vermezmıyım vermezmıyımmmm cıksada cıkmasa da yazıcam burayaaa dua edın ne olur benım ıcınnn 1 yıldır denıyoruz polıkıstık over hastasıydım allah yuzume baksın ınss :(((

Back