Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam :)
Hoşgeldin kaptanım..

Neler yaptık ama olmadı. TV modemi görmüyor, sabaha servisi arayacağız. Spor planım bozuldu...

Bizim tv LG, yaklaşık 1 sene kadar herşey normaldi, sonrasında interneti görmedi hiçbirşekilde, daha doğrusu tvnin wifi kapalı diyor.. LG tvlerin genel sorunuymuş bu, servise gitmesi gerek de işte götürecek vakit olmadı.. Seninki de böyle bir sorun belki..

Veeee evimdeyimm
Yarin yine eski duzenime dönüyorumm
Sabah tarti ne diyecek cok merak ediyorum. Bagirsaklar anlamis bugun eve dönecegimizi. Basladi yine inat etmeye

Hoşgeldin o zaman :)
Sayfalara yetişemeyeceğim o zaman desene

Gunaydin
Millet asi olunca gec regl olur..ben 2 gun erken oldum. Agrisina uyandim resmen. Yok olamaz diyip yatakda dondum durdum..Ama olabilirmis

Günaydın canım..
Geçmiş olsun..

İyiyim, ayaktayım, grip çok fena ama başım çatlıyor, gözlerim kapanıyor

Servis gelsin de... Sony bizimkisi, 7 yıldır ilk defa oldu.

Günaydın kızlar
Pazartesi günü hayırlı olsun. Kontrol tarti günümüz
Fotoğraflı bildirim yapmayı unutmayın.
Artık kaçamaklar da olmasın menülerde. Cumaya kadar ne kadar fazla kalori yakarsanız o kadar çok yüzünüz güler.

uykusuzluktandir,
bende de var uykusuzluk etkileri, tabi senin son haftan hep boyle gecmisti, benim sadece haftasonu uykusuzlugu.

Rahatsiz olmana ragmen Guzel gecmis canim
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2908289
Geçen cuma 66.8
Bugün 66.4
Fark 400 gram

Kader yüzüme güldü mü ne?
A Arrietty_ @H3RA_ sedulu
Cumaya seni motive etsin kuzum ❤,bugun nasilsin?

bekliyordum senden,
uykusuzluk dusundugumuzden fazla etkiliyor.

neyse siz iyilesin de bunlar odem nasilsa giderler.

Geçmiş olsun kuzum, sistit gibi. Bence yarın doktora git, sadece suyla olacak gibi görünmüyor...
Çok teşekkür ederim abla yarın sabah aile hekimine tahlil vericem bugün biraz daha iyiyim ama ilerlemesi için bi ilaç felan alırım
Çok haklısınız genelde az yiyenlerden biri de benim ama canım hiç istemiyor ya o öğünü öylesine yiyorum ya da o öğüne saldırıyorum dengeyi buluyorum ufak ufak
Veeee evimdeyimm
Yarin yine eski duzenime dönüyorumm
Sabah tarti ne diyecek cok merak ediyorum. Bagirsaklar anlamis bugun eve dönecegimizi. Basladi yine inat etmeye
Hoş geldin evineee
Gunaydin
Millet asi olunca gec regl olur..ben 2 gun erken oldum. Agrisina uyandim resmen. Yok olamaz diyip yatakda dondum durdum..Ama olabilirmis
Çok geçmiş olsun kaptanım
Eline sağlık kaptanım
Kuzum çok geçmiş olsun bir türlü gitmedi senden hastalıklar.
Aşkitoperipellam günaydın
Rahatsiz olmana ragmen Guzel gecmis canim

Afiyet olsun

Cumaya seni motive etsin kuzum ❤,bugun nasilsin?
Bugün daha iyiyim çok şükür dün yazamadım takıma doğru düzgün nasıl geçti 2 günün? Hemen geçmişi yapıp menüne bakıyorum

Kontrol tartisi
Cuma:65.7
Pazartesi:65.6
Fark:100 gr
Hedef:64.5
Eki Görüntüle 2908270
Oooh haftaya eksilerle başladık bile
Gunaydin
Cuma gunu: 99,6
Bugun 99,7
Hedef: 99,0
Yol gelmiş olmana rağmen 100 gramcık artı hiçbir şey
Kilo azaldıkça vermesi de zorlaşıyor ama eminim istediğin gibi olacak
Cuma 56.3

Pazartesi 56.6

+300

Bu arti bence sorun degil, wc durumu ve asure etkisi. Ama bu hafta da giremezsem esas listeye halim feci olur.

Eki Görüntüle 2908347
Kesinlikle çözülebilir bir artı
Kuzum sen bi dukan birası yap en iyisi bu ödem hastalıktan hep

Günaydın şekerler.
Oğlumun okul çantasını, okul yemeğini falan hazırladım kahvaltı yapıyorum. Aslında okul bedava yemek veriyor benim çocuklar okulda hiçbir şey yemeyi sevmiyorlar mecburen evde hazırlıyoruz.
Bu sabah yulafsız kahvaltı hazırladım 2 saat sonra acıkmam inşallah
A Arrietty_ haklısın canım. Herkes farklı, ben mesela kalori hesabı yapmadığım zaman ipin ucunu hep kaçırıyorum. Bir de malum kepçe kepçe alıyor insan, gram gram verdiklerini, çok tehlikeli, özellikle de benim yaşımda. 4 Ağustos‘ta Türkiye’den buraya yola çıkmadan 53.8 kiloydum, yolculuk artı çocukların okulunun başlaması, o aralar kendime ve yediklerime hiç dikkat etmedim kalori hesabını da bıraktım 1 haftada 55.5 a kadar çıktım.
İşin garip tarafı öyle çok çok yiyen biri değilim, kızartma, tatlı hiç yemem nadiren böyle acık ucundan ucundan tadına falan bakarım, ona rağmen o kadar kilo aldım. O yüzden yediklerime sürekli dikkat etmem gram gram ölçmem gerekiyor.

Bu da öğlen menüsü

Bitkisel yoğurt, chia, kenevir tohumu, hindistan cevizi, kakao, tarcin, kabak cekirdegi, yeban mersini, 1/3 muz, 2 kare bitter
Afiyet olsun çok sağlıklı görünüyor. Bitkisel yogurdu bir türlü sevemedim her şeyin doğalını seviyorum sanırım. Mesela badem sütünü de sevmiyorum. İnsanlar bayılıyorlar kahvelerine falan koyuyorlar ben bir türlü alışamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…