Selam kızlar iyi akşamlar hepinize nasılsınız
evime döndüm bu akşam
Net sıkıntısı vardı çoğu zaman çekmedi
giremedim siteye
Kiloma hiç bakmadım sabahtan beri araba kullanıyorum iyiden iyiye şiştim bugün
Ayaklarım ayakkabıya bile sığmadı son saatlerde
Yarın maydonoz kürü ile hedefime kaldığım yerden başlıyorum
53’ü görmeden bırakmak yok
Öpüyorum hepinizi
Neler yaptık ama olmadı. TV modemi görmüyor, sabaha servisi arayacağız. Spor planım bozuldu...
Veeee evimdeyimm
Yarin yine eski duzenime dönüyorumm
Sabah tarti ne diyecek cok merak ediyorum. Bagirsaklar anlamis bugun eve dönecegimizi. Basladi yine inat etmeye
Gunaydin
Millet asi olunca gec regl olur..ben 2 gun erken oldum. Agrisina uyandim resmen. Yok olamaz diyip yatakda dondum durdum..Ama olabilirmis
Dun alintlari silmisim Ama simdi yine gozume takildi..aksam yemegin cok guzel
Afiyet olsun
Sarap icin puan kiracagim
Cok az yemissin
Afiyet olsunherzamanki gibi dort dortluk
Biraz daha birseyler yiyebilmissin. Iyi misin Bari ?
Gecmis olsun veram. Doktora gorun bence
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Yine cok az. Gidecegini biliyordun, hazirlik yapsaydin keske
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Kizina cok gecmis olsun. Bu gece nasil gecti ?
Balkondan alıyorum dCik arada cik, d vitamini topla
Servis gelsin de...Selam :)
Hoşgeldin kaptanım..
Bizim tv LG, yaklaşık 1 sene kadar herşey normaldi, sonrasında interneti görmedi hiçbirşekilde, daha doğrusu tvnin wifi kapalı diyor.. LG tvlerin genel sorunuymuş bu, servise gitmesi gerek de işte götürecek vakit olmadı.. Seninki de böyle bir sorun belki..
Hoşgeldin o zaman :)
Sayfalara yetişemeyeceğim o zaman desene
Günaydın canım..
Geçmiş olsun..
İyiyim, ayaktayım, grip çok fena ama başım çatlıyor, gözlerim kapanıyor
Telefonlardan girebiliyoruz.Geçen karantina sürecinde bizde aynı durumu yaşadık ve sonuç olarak modem arızalı çıktı. Modemi değiştirdiler sorun çözüldü. Tv haricinde telefondan wifi sıkıntısı yaşadınız mi ?
Günaydınn..
Çok fena şiş uyandım, hastalıktan mı, normal uyuyamamaktan mı bilemedim.. Ellerim, ayaklarım acıyor resmen.. Maydanozu midem almıyor son zamanlarda, dukan hazırlarım biraz belki iyi gelir.. Diyet yapalı reglde bile şişmiyorum bu kadar, dev kadar ellerim var şu an
Hakketten ya buzz gibi yineHosgeldin toprağım
Simdi sakince o yazliklari kaldır cati katına, kazaklari montlari cikar
Ulen dondum gene bugün
Herkese merhaba bugün kendimi iğrenç hissediyorum sürekli tuvaletim varmış gibi bi batma yanma mide bulantısı. İdrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım ama hijyene de çok dikkat ederim ofiste wclerden felan olduysa bilemedim. Spor pek yapamadım o yüzden iyi hissetmiyordum
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir yarım yk tulum peyniri domates salatalık kapya 1 dilim ekmek 7 zeytin
Ara kahve
Akşam 5 yk yoğurt 1 çk chia 1 çk keten tohumu 5 yk fırınlanmış kabak havuç patates karışık
Ara 1 şeftali
Su 3.5 4 lt olmuştur sanırım durmadan su içiyorum
4.6k adım 128 puan
Eki Görüntüle 2908139
A Arrietty_ @H3RA_sedulu
Afiyet olsunSabah menü:
1 fincan sade espresso
2 yk yulaf 50 gr dondurulmuş yaban mersini çilek ve 1 fincan süt
Ara:
Badem unundan kuru meyveli kurabiye
Öğlen menü:
2 yumurtalı, mantarlı ıspanaklı omlet
1 dilim ekşi mayalı tahıllı ekmek
3 dilim avokado
1/3 ejder meyvesi
Ara:
Kocaman bir kase salata
Akşam menü:
Küçük 1 parça et
3 yk avokado salata
2 litre su
A Arrietty_
Sporumu yatmadan önce ayrıca koyarım.
Cumaya seni motive etsin kuzum ❤,bugun nasilsin?Eki Görüntüle 2908289
Geçen cuma 66.8
Bugün 66.4
Fark 400 gram
Kader yüzüme güldü mü ne?
A Arrietty_ @H3RA_sedulu
bekliyordum senden,
uykusuzluk dusundugumuzden fazla etkiliyor.
neyse siz iyilesin de bunlar odem nasilsa giderler.
Çok teşekkür ederim abla yarın sabah aile hekimine tahlil vericem bugün biraz daha iyiyim ama ilerlemesi için bi ilaç felan alırımGeçmiş olsun kuzum, sistit gibi. Bence yarın doktora git, sadece suyla olacak gibi görünmüyor...
Çok haklısınız genelde az yiyenlerden biri de benim ama canım hiç istemiyor ya o öğünü öylesine yiyorum ya da o öğüne saldırıyorum dengeyi buluyorum ufak ufakKızlar doktor eşi bir ablanız olarak bazılarınızın çok az yedigini söylemek zorundayım. Hiç kimsenin diyet yapıyorum diye sağlığının bozulmasını istemem. Bazen burada tabak paylaşmamın sebebi aslında çok fazla kalori almadan mideyi tıkabasa doldurabileceğinizi göstermek, hem de dengeli bir şekilde.
Mesela öğlen yemeği tabağına koyduğum şeylerin toplamı 330 kalori.
2 yumurtalı, mantarlı ıspanaklı domatesli omlet 100 (yumurtalar organik olduğu için çok küçüktüler ve sadece iki damla zeytinyağı ile yaptım)
1 dilim ekşi mayalı tahıllı ekmek 120 (İçine mayalanması için şeker koymuyorum çünkü ekşi mayalı ve hiç beyaz un yok)
3 dilim avokado 60
1/3 ejder meyvesi 50
Midemi tıkabasa doldurdum hatta bitiremedim eşim bitirdi.
Kalori hesabı yaparak yerseniz eğer hem aç kalmazsınız hem de fazla kalori almadığınız için düzenli bir şekilde kilo verebilirsiniz, üstelikte dengeli beslenceğiniz için sağlığınız da bozulmaz.Bir daha kilo almazsınız. Diyet yapmak da zor gelmez hatta eğlenceli olur. Zaten çok güzel spor yapıyorsunuz hepiniz, beslenmenizide güzel yaparsanız sağlam bir şekilde kilo verirsiniz, bu konuda bence birbirimize yardım edelim.
Kaptanım A Arrietty_ sen bize yol göster sporumuzu hesapladığımız gibi kalorimizi de hesaplayalım. Puanlama en az kaloriye göre değil, en dengeli beslenmeye göre olsun.
Çünkü herkesin yaşına ve kilosuna göre kalori hedefi farklı. Bir de tabi yaptığımız sporlar var, nasıl ki kilo hedefi belirliyorsak kalori hedefimiz de olsun ve ona ne kadar uyuyorsak o kadar puan alalım.
Spor puanlamaya ben bile alıştığıma göre kalori puanlamaya da alışırız bence.
Mesela benim yaşıma ve kiloma göre günlük kalori kalori hedefim 1000 kalori bunun üzerine çıkarsam kilo veremem çok altına düşersem de sağlığım bozulur.
Hoş geldin evineeeVeeee evimdeyimm
Yarin yine eski duzenime dönüyorumm
Sabah tarti ne diyecek cok merak ediyorum. Bagirsaklar anlamis bugun eve dönecegimizi. Basladi yine inat etmeye
Çok geçmiş olsun kaptanımGunaydin
Millet asi olunca gec regl olur..ben 2 gun erken oldum. Agrisina uyandim resmen. Yok olamaz diyip yatakda dondum durdum..Ama olabilirmis
Eline sağlık kaptanım==> 4. Takim 742. Etap Kilo Hedefi <==
Cuma Kilosu Pazartesi Kotrol Cuma Hedefi Lori 99,6 99 @_Vera_ 66,8 65,9 @Lusi 60,0 MUAF 59,5 @tomrs 73,8 MUAF 73,5 Dahlia_ 64,2 63,9 @esmeriiim 56,9 56,5 tavsannesi 56,8 56,7 BLU3 65,7 64,5 LadyMiami 54,7 54,5 Alys 56,3 55,8 @deanvillage 70,0 ????
Hedef belirtmeyen kizceler. kontrol tartisi sonrasi belirtmelisiniz
Sabah wc sonrasi kontrol tartisi paylasmayi unutmayin
Kuzum çok geçmiş olsun bir türlü gitmedi senden hastalıklar.Günaydınn..
Çok fena şiş uyandım, hastalıktan mı, normal uyuyamamaktan mı bilemedim.. Ellerim, ayaklarım acıyor resmen.. Maydanozu midem almıyor son zamanlarda, dukan hazırlarım biraz belki iyi gelir.. Diyet yapalı reglde bile şişmiyorum bu kadar, dev kadar ellerim var şu an
Aşkitoperipellam günaydınGunaydin
Bugün daha iyiyim çok şükür dün yazamadım takıma doğru düzgün nasıl geçti 2 günün? Hemen geçmişi yapıp menüne bakıyorumRahatsiz olmana ragmen Guzel gecmis canim
Afiyet olsun
Cumaya seni motive etsin kuzum ❤,bugun nasilsin?
Oooh haftaya eksilerle başladık bileKontrol tartisi
Cuma:65.7
Pazartesi:65.6
Fark:100 gr
Hedef:64.5
A Arrietty_ @H3RA_sedulu
Eki Görüntüle 2908270
Yol gelmiş olmana rağmen 100 gramcık artı hiçbir şey
Kilo azaldıkça vermesi de zorlaşıyor ama eminim istediğin gibi olacak
Kesinlikle çözülebilir bir artıCuma 56.3
Pazartesi 56.6
+300
Bu arti bence sorun degil, wc durumu ve asure etkisi. Ama bu hafta da giremezsem esas listeye halim feci olur.
Eki Görüntüle 2908347
Kuzum sen bi dukan birası yap en iyisi bu ödem hastalıktan hep
Afiyet olsun çok sağlıklı görünüyor.Bu da öğlen menüsü
Bitkisel yoğurt, chia, kenevir tohumu, hindistan cevizi, kakao, tarcin, kabak cekirdegi, yeban mersini, 1/3 muz, 2 kare bitter