YouTube'i bir türlü TV'a baglayamadim, arıyor arıyor cihaz bulunamıyor diyor. Pilates yapacaktım, yapamadım. Yoga yaptım, o yine tlf'dan da oluyor. N'olacak şimdi, pofff.
Günaydın kızlar
Pazar gevşemesi yaşamayalım haydi yeşilliği proteini bol bir kahvaltı sonrasında spor bizi bekler.
Vay besporuda aksatmiyor
tatilim super gectisuan valizleri topladim. Evi supurup siliyom uyumadan yola cikarim kesin
Sonunda adımlarımı 20Kya çıkarmış oldum ama ek bişey yapamadım leşim çıkmış gibi. Bi yeşil çay demledim bi de sigarayı bırakmayı düşünüyorum ama derdim çok sigarasız dert bi işe yaramıyorGeçmiş de yapamadım kusuruma bakmayın kızlar ben kitap okuyup uyuyayım öptüm herkesi
Normal squat ardindan sumo squat bitirdi bacaklarimi
Suyumu cikardi Ama 3 turu tamamladim
20 squat
20 sumo squat
20 sit ups 10kg plate ile
20 g2oh 10 kg plate ile
Ara vermeden birsonra ki tura gectim. Ardindan depti 20 dk. 30dklikti ,kizim sagolsun daha dayanamadi annesizlige1 saat 15dk da full yokuslu bisiklet surdum. Yeter bugunluk
Benim disimda yapan oldumu videolari?
Yarin icin video bakayim. Paylasacagim
Thanks şekerim motivasyon tam gaz devam devamIste bu ya
Welcome beybi
Squatlari agirlik ile yapmadim sit ups ve g2oh de 10kg plate kullandigim icin.g2oh ne kiz?
Squatlari agirliksiz mi yaptin?
Su aralar ben de kendi kafamdan yapiyorum salonda, yeni program almadim henuz.
30 dk steps
Acıktım
Ne yesem???
Saat öğlen 1:20Saat biraz geç olmadı mı yemek için diyecektimm ki senin için daha gündüz olduğunu hatırladım
Uzun bir aradan sonra kore dizisi izledim 2bolumİyi akşamlarr..
Napıyorsunuzzz??
Uzun bir aradan sonra kore dizisi izledim 2bolum
Cocuklari yatiracagim. Haftasonu 5.30 da kalktilar ,yarin kalkamayacaklar kesin
Evet oyle aslindaHangi dizi?
Valla çocuklara birşey diyemeyeceğim, çoğumuz öyle büyüdük büyük ihtimal, haftasonu erkenden kalk, hafta içi anne zoruyla
Sen de benim gibi dizileri yarıda bırakanlar kulübündensinEvet oyle aslinda
Downtown cha cha cha ismi. Bayadir izleyecek birsey yoktu. Umarim bunu yarida birakmam