Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de haftalik alışveriş listesi yapiyorum, haftaici aksam menulerini planlamaya çalışıyorum
En guzeli planli olunca. Ozaman ipin ucuda kacmiyor.
Hafif mealprep yapacagim bende. Hafif ne sebzeleri yikayip dilimleyecegim. Ardindan saladbox diye bir kutum var ona koyuyorum. 8 adet kucuk kutu aliyor. Boylece aksam yemegi hazirligi kolay oluyor. Yarin oglumun izci kampina davetliyiz. O yuzden aksam yemegi yok. Salida ben 18 e kadar toplantida iken onlar sinema ardindan kebab keyfi yapacak
Toplanti sonrasi kolaylik olur benim icin

Haftayi planladim, bugünü unutmusum

Hava da soğuk cok, şöyle sicak bir corba yapasim var

YouTube'i bir türlü TV'a baglayamadim, arıyor arıyor cihaz bulunamıyor diyor. Pilates yapacaktım, yapamadım. Yoga yaptım, o yine tlf'dan da oluyor. N'olacak şimdi, pofff.

Hayir ceza sayilmiyor.
Ketojenik de zaten hep saglikli carb,yag oldugu icin cezalik degil.
Stretching yoga dan demistim. Step i hatirlitamadim
Dksi 2 puan diyelim

Günaydın kizlar
Pazar kahvaltisi yapildi. Camasirlari halledecegim ama oce tablolari yapayim dedim. Ardindan spor u yapacagim. Sabah ekmek almaya bisiklet ile gittim :)) hafif isinma turu

Dahlia_ kuzum bir test mi olsan?

Düşünüyorum ben de canım..
Yarın bir bakayım, duruma göre giderim artık..

Yok kaptım çıkıyorum muaflıktan
2 gündür doğru düzgün yemek yemiyorum, bugün yedim, hatta biraz zorladım kendimi buraya yazacak birşeyler olsun diye
Ayaklanmak iyi geldi, ilaçlarımı da alıyorum gayet iyiyim gripi saymazsak

Hayir ceza sayilmiyor.
Ketojenik de zaten hep saglikli carb,yag oldugu icin cezalik degil.
Stretching yoga dan demistim. Step i hatirlitamadim
Dksi 2 puan diyelim
Yaşasın
Kabızlık sorunum olduğu için bu kurabiyeleri kahveyle yemek iyi geliyor. Sabahları bir tane yiyorum.
Tamam o zaman puanlamayı ben ona göre yaparım.

A Arrietty_ hedefim 65.9
Kızlar bugün böbreklerim idrar yollarım bi hasta sürekli tuvalete çıkma isteğim var ama gidince de bişey yok bol su içiyorum bakalım artık geçer inşallah
Geçmiş olsun arada sırada da olsa bana da oluyor ve antibiyotik almadan benimkisi asla geçmez, hatta her geçen saat daha da kötü olurum. İnşallah bir an önce atlatırsın

Yaşasın
Kabızlık sorunum olduğu için bu kurabiyeleri kahveyle yemek iyi geliyor. Sabahları bir tane yiyorum.
Tamam o zaman puanlamayı ben ona göre yaparım.

Ben tam bugday unuyla pogaca yapiyorum, ekmek yerine tüketiyorum bazen.

Bence diyetindeki oranlara gore cezalar biraz kisisel. Hic ekmek tüketilmeyen diyette bu da cezaya girer belki ama baska bir diyette girmemesi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…