Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınn..

Toparlanamadım bir türlü, nasıl illet bir hastalıksa geçmiyor.. Kaç gündür dinlenmeye çalışıyorum hiç faydası yok..
Kalktım bugün biraz temizlik yapayım, normale döneyim artık, hiç halim de yok ama zorlicam kendimi.. Belki hareket etmek iyi gelir..

Hoşgeldin :)
Geçmiş olsun..

Nasil bu ksdar az yiyorsunuz?Denediginiz bir sey mi var?

Hastayım o yüzden..
Yoksa bu kadar az yemiyorum normalde..

Günaydın şekerler.
Yürüyüş yapıldı, duş alındı. Sıra kahvaltida...
Eki Görüntüle 2907957
Wow maşallah abla enerjine aşığım
Kuzu sen dinlen zorlama kendini zorladıkça düzelmen gecikir.
Günaydın kızlar
Pazar gevşemesi yaşamayalım haydi yeşilliği proteini bol bir kahvaltı sonrasında spor bizi bekler.
Ve o muhteşem enerjisiyle sedulu giriş yaptı güne
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın canısııı kahvaltıda neler yedin veya yiceksin

Hosbulduk canım sağ ol. Sana da geçmiş olsun

Sağol canım..

Yatıyorum kaç gündür, ilerleme yok ya hiç..
Bugün kalktım güya, az duruyorum ayakta yine oturuyorum, bu halde hareketim bu kadar olur ancak

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p

alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

742. Etap - Menü Ve Spor Tablosu

Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
tavsannesi
435

510
Dahlia_ MUAFMUAF
Lori MUAFMUAFMUAF
BLU3
1020
Alys
660
Lusi ÖDÜL
350
D deanvillage
ÖDÜL
LadyMiami
170

80
@_Vera_
360

600
esmeriiim
CanTorun

Lusi : Biralar icin 60 puan kirdim Spor telafisi olmayanin kiymetli puanlarini seve seve kirarim

esmeriiim Hani menü
Alys misafirlikdeydin o yuzden yok herhal menu . Gun icinde bekliyorum
Lusi Zalim sen hala efkarlimisin?
Dahlia_ iyice iyiles oyle paylas.Muaf tutuyorum seni​

Gunaydinn kuzum az sonra makinesinde kabak tost yapicam ondan yemeyi dusunuyorum, kaçabilirsem sabahtan sporu planliyorum senin menun ne ? Aksami hic bilmiyorum bugun

Kır gülüm kıran ellerin dert görmesin

Kusura bakma canım ya, aksam gec geldim, yattim direk.

Simdi paylasayim diye girdim, tabloya yetisememisim.

Günaydın kizlar
Pazar kahvaltisi yapildi. Camasirlari halledecegim ama oce tablolari yapayim dedim. Ardindan spor u yapacagim. Sabah ekmek almaya bisiklet ile gittim :)) hafif isinma turu

Dahlia_ kuzum bir test mi olsan?

Ben de haftalik alışveriş listesi yapiyorum, haftaici aksam menulerini planlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…