Hos geldinMerha kızlar
Uzuuuuunnncaaa bir aradan sonra döndüm. Karantinamız bitti. Eşim hafif şekilde atlattı. Ayri odada izoleydi hep. Bize bulaş olmadı bu süreçte.
Bende pazartesi aşı oldum. İki gün kol ağrısı oldu o kadar. Spora bu sürede devam ettim kesmedim. Hatta chloe ting in 2 weeks shared programına başladım yeniden. Bugün 7. günü tamamladım.
Sizler nasılsınız? Yeni gelenler varsa aramıza hosgeldiniz
Hos bulduk canım nasılsınHos geldin
Ben yapamiyorum malum nedenle kaptanim. Rutin sporuma devam ettimNormal squat ardindan sumo squat bitirdi bacaklarimi
Suyumu cikardi Ama 3 turu tamamladim
20 squat
20 sumo squat
20 sit ups 10kg plate ile
20 g2oh 10 kg plate ile
Ara vermeden birsonra ki tura gectim. Ardindan depti 20 dk. 30dklikti ,kizim sagolsun daha dayanamadi annesizlige1 saat 15dk da full yokuslu bisiklet surdum. Yeter bugunluk
Benim disimda yapan oldumu videolari?
Yarin icin video bakayim. Paylasacagim
Iyidir kaptanim eriyip gidiyoruzHos bulduk canım nasılsın
Canim cekti. Yarina yurek yapayim kismet olursaZ.yagli iki kuru incir, 400 ml su
KAHVALTI
300 Gr ev yoğurdu+40 Gr tahıl topping, bir adet nektarin, marul, salatalik, kapya ve yeşil biber
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
ÖĞLEN
2 adet kuzu böbrek, 1 adet kuzu dalak ızgara, bol salata
Yeşil çay, 120 Gr kırmızı erik
AKŞAM
1 koçan mısır, 200 ml kefir, 1 büyük kase salata
200 ml süt, 1 tatlı kaşığı tahin (gece içilecek)
3.5 lt su
+
20 dk yoga
Eki Görüntüle 2907808
Boosted en sevdiğim...
Bugun aksamin dahada hafif olmusabla ,afiyet olsun ❤KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli iki kuru incir, 400 ml su
KAHVALTI
300 Gr ev yoğurdu+40 Gr tahıl topping, bir adet nektarin, marul, salatalik, kapya ve yeşil biber
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
ÖĞLEN
2 adet kuzu böbrek, 1 adet kuzu dalak ızgara, bol salata
Yeşil çay, 120 Gr kırmızı erik
AKŞAM
1 koçan mısır, 200 ml kefir, 1 büyük kase salata
200 ml süt, 1 tatlı kaşığı tahin (gece içilecek)
3.5 lt su
+
20 dk yoga
Eki Görüntüle 2907808
❤ ilk gunu bitirdik seninde aklina cesit cesit tatlilar gelmedi dimiSabah
1 dilim peynir zeytin domates salatalık yeşil çay maydanoz 1 haşlanmış yumurta
Ara 1: americano
Ara 2: 1 şişe (100ml) portakal suyu (104 kalori taze sıkım) + maden suyu
Akşam 5 yk zeytinyağlı patlıcan 1 kase yoğurt( 1 çay kaşığı chia ve keten tohumu ilaveli)
Ara 3: 2 ince dilim karpuz
Su 3 lt
Sporu uyurken yazayım
A Arrietty_ @H3RA_
Aksine daha iyi geçti bugün paketlenmiş gıda hiç gelmedi aklıma sende zorlanmadın umarım yarına daha iyi işler çıkarırız inşallah ve tartıya yansır buAfiyetolsun
Bugun aksamin dahada hafif olmusabla ,afiyet olsun ❤
❤ ilk gunu bitirdik seninde aklina cesit cesit tatlilar gelmedi dimikac gundur hic tatli bile istemezken tamamen psikolojik
Oh oh ne güzel bu sıcak havalarda eriyen bir tek dondurma olmasınIyidir kaptanim eriyip gidiyoruzSeni ozledik
Hosbulduk bebek. Yorgunum ama iyiyim. Sporu aksatmadan devam ediyorum hayatıma. Nasılsın tatil nasıl geçti?
Sigarasız da dert oluyor ama alkolsüz olmuyorSonunda adımlarımı 20Kya çıkarmış oldum ama ek bişey yapamadım leşim çıkmış gibi. Bi yeşil çay demledim bi de sigarayı bırakmayı düşünüyorum ama derdim çok sigarasız dert bi işe yaramıyorGeçmiş de yapamadım kusuruma bakmayın kızlar ben kitap okuyup uyuyayım öptüm herkesi
Ben alkolü hiç sevmedim nedense pek benlik bi olay gibi gelmedi he bi rakı sofrasına hayır demem ama seduu kur bize bi sofraaaSigarasız da dert oluyor ama alkolsüz olmuyorben sigarayı bırakalı 4 sene olacak. Hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım ama alkol emzirme sonrası devam ettim
Bira yerine başka yok muydu kız28.08 menüsü
Saat 13
2 Antep lahmacun
Ayran
2 dilim baklava
Saat 21
2 bira
Tek öğün yapacaktım baklava ve lahmacun dengelensin diye. lakin akşam evde çıkan gerilim neticesinde kendimi bira içerken buldum
410,25 puan
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2907561
Bende rakı sofrası nadir severim. Çok zahmetli geliyor bana bir sürü meze hazırla falan filanBen alkolü hiç sevmedim nedense pek benlik bi olay gibi gelmedi he bi rakı sofrasına hayır demem ama seduu kur bize bi sofraaa
Bi kere bana bloody Mary içirdiler tatilde tekila içtim bi de üstüne yaa sarhoş olmuşum ve gelene geçene ben meral akşenerim demişimBira yerine başka yok muydu kız
Bende rakı sofrası nadir severim. Çok zahmetli geliyor bana bir sürü meze hazırla falan filanben votka olsun tekila olsun zahmet gerektirmeyen az çiş getiren türleri seviyorum
Aksine daha iyi geçti bugün paketlenmiş gıda hiç gelmedi aklıma sende zorlanmadın umarım yarına daha iyi işler çıkarırız inşallah ve tartıya yansır bu
Vay beOh oh ne güzel bu sıcak havalarda eriyen bir tek dondurma olmasınkilolarda erisin gitsin kolaylıkla
Hosbulduk bebek. Yorgunum ama iyiyim. Sporu aksatmadan devam ediyorum hayatıma. Nasılsın tatil nasıl geçti?