Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hos geldin

Ben yapamiyorum malum nedenle kaptanim. Rutin sporuma devam ettim

Canim cekti. Yarina yurek yapayim kismet olursa

Afiyetolsun
Bugun aksamin dahada hafif olmusabla ,afiyet olsun ❤
❤ ilk gunu bitirdik seninde aklina cesit cesit tatlilar gelmedi dimi kac gundur hic tatli bile istemezken tamamen psikolojik

Afiyetolsun

Bugun aksamin dahada hafif olmusabla ,afiyet olsun ❤

❤ ilk gunu bitirdik seninde aklina cesit cesit tatlilar gelmedi dimi kac gundur hic tatli bile istemezken tamamen psikolojik
Aksine daha iyi geçti bugün paketlenmiş gıda hiç gelmedi aklıma sende zorlanmadın umarım yarına daha iyi işler çıkarırız inşallah ve tartıya yansır bu

Hayırlı akşamlar kızlar
Pazar günü yani yarın kına gecesi için şehirdışına, çıkıyorum, ordan da memleketime geçeceğim salı günü, nikah var.
kardeşimin merasimleri bunlar. Ne yerim ne içerim Allah bilir dikkat edeceğime söz veriyorum elbette coşacak halim yok da böyle durumlar da suyu az tüketebiliyorum ya da hesaplayamadığım şeyler olabiliyor o da bana yaramıyor haliyle

Sonunda adımlarımı 20Kya çıkarmış oldum ama ek bişey yapamadım leşim çıkmış gibi. Bi yeşil çay demledim bi de sigarayı bırakmayı düşünüyorum ama derdim çok sigarasız dert bi işe yaramıyor Geçmiş de yapamadım kusuruma bakmayın kızlar ben kitap okuyup uyuyayım öptüm herkesi

Iyidir kaptanim eriyip gidiyoruz Seni ozledik
Oh oh ne güzel bu sıcak havalarda eriyen bir tek dondurma olmasın kilolarda erisin gitsin kolaylıkla
sedulu mm gelmis. Kirbaclim gelmis hosgelmiss iyimisin sexy lady’m?
Hosbulduk bebek. Yorgunum ama iyiyim. Sporu aksatmadan devam ediyorum hayatıma. Nasılsın tatil nasıl geçti?

Sigarasız da dert oluyor ama alkolsüz olmuyor ben sigarayı bırakalı 4 sene olacak. Hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım ama alkol emzirme sonrası devam ettim

Sigarasız da dert oluyor ama alkolsüz olmuyor ben sigarayı bırakalı 4 sene olacak. Hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım ama alkol emzirme sonrası devam ettim
Ben alkolü hiç sevmedim nedense pek benlik bi olay gibi gelmedi he bi rakı sofrasına hayır demem ama seduu kur bize bi sofraaa

Bira yerine başka yok muydu kız
Ben alkolü hiç sevmedim nedense pek benlik bi olay gibi gelmedi he bi rakı sofrasına hayır demem ama seduu kur bize bi sofraaa
Bende rakı sofrası nadir severim. Çok zahmetli geliyor bana bir sürü meze hazırla falan filan ben votka olsun tekila olsun zahmet gerektirmeyen az çiş getiren türleri seviyorum

Bira yerine başka yok muydu kız

Bende rakı sofrası nadir severim. Çok zahmetli geliyor bana bir sürü meze hazırla falan filan ben votka olsun tekila olsun zahmet gerektirmeyen az çiş getiren türleri seviyorum
Bi kere bana bloody Mary içirdiler tatilde tekila içtim bi de üstüne yaa sarhoş olmuşum ve gelene geçene ben meral akşenerim demişim rezillik

Aksine daha iyi geçti bugün paketlenmiş gıda hiç gelmedi aklıma sende zorlanmadın umarım yarına daha iyi işler çıkarırız inşallah ve tartıya yansır bu

Harika canim 2gunde benden gitcegini sanmiyorum ama tamamlayinca cok fazla yag kaybetmis oluruz1

Oh oh ne güzel bu sıcak havalarda eriyen bir tek dondurma olmasın kilolarda erisin gitsin kolaylıkla

Hosbulduk bebek. Yorgunum ama iyiyim. Sporu aksatmadan devam ediyorum hayatıma. Nasılsın tatil nasıl geçti?
Vay be sporuda aksatmiyor
tatilim super gecti suan valizleri topladim. Evi supurup siliyom uyumadan yola cikarim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…