Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uykum geldi erkenden

Ben yeni ameliyat olmuştum o yüzden bağışıklık sistemim biraz kötüydü zannedersem, çok başım ağrıdı başka türlü bir semptom yaşamadım ama koku alma ve tat alma duygularımı tamamen kaybettim, eşim ve çocuklar da hiç semptom olmadı hemen hemen. Eşimin mesleği doktorluk olduğu için mecburen aşı yaptırdı ama aşı ikinci dozda bazı SORUNLAR yaşadı yan etkileri oldu o yüzden bana izin vermedi zaten sen geçirdin vücudunu tanıştı bu mikropla aşı olmana gerek yok dedi izin vermedi ben de yaptırmadım.
Ayrıca bizim ofise gelen hastalar var üç kere geçirmiş bir tanesi ilk seferinde çok ağır geçirmiş ikinci ve üçüncü seferlerinde hafif grip gibi geçirmiş hatta koku ve tat almayı da kaybetmemiş o yüzden biraz içim rahat aslında çokta endişelenmiyorum.

Bugün spor konusunu biraz ağırdan almayı planlıyorum çünkü günlerdir çok yoğun spor yaptım her tarafım ağrıyor, eşim bir gün ara ver çok fazla vücuduna yük bindirme dedi bugün kol çalışıyorum aletsiz, biraz da yürüyüş yapacağım onun dışında çok yormayacam kendimi.

Eklentiler

• FCC97049-AE92-43A3-BFF6-5C2D75BA9D94.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 25
Benim çocukluk öğünüm.
Çocukken ne zaman anneme acıktım desem ekmeğin içine maydanoz dürüp verirdi bana. Hala çok severim. Ben gerçi yeşil soğan da ekliyorum.
Benim rahmetli babaannem yesilsogan yerdi lavas ile
Esimde hep oyle hatirliyor rahmetliyi. Bugun yesilsogan ekmek yerken anmis oldu

Benim rahmetli babaannem yesilsogan yerdi lavas ile
Esimde hep oyle hatirliyor rahmetliyi. Bugun yesilsogan ekmek yerken anmis oldu
Ayyy canım çektiii. Lavaşla harika olur. Yazları rahmetli anneannemin köydeki evine giderdik tatil için, böyle tandırda sıcak sıcak lavaş yapardı arasına evin arkasındaki bostandan ne bulsa doldururdu sonra verirdi elimize. İnanın o tat hiçbir şeyde yok.

Nur icinde yatsinlar
Cocuklugumu ozledim biran

Normal squat ardindan sumo squat bitirdi bacaklarimi
Suyumu cikardi Ama 3 turu tamamladim
20 squat
20 sumo squat
20 sit ups 10kg plate ile
20 g2oh 10 kg plate ile

Ara vermeden birsonra ki tura gectim. Ardindan depti 20 dk. 30dklikti ,kizim sagolsun daha dayanamadi annesizlige 1 saat 15dk da full yokuslu bisiklet surdum. Yeter bugunluk

Benim disimda yapan oldumu videolari?
Yarin icin video bakayim. Paylasacagim

Son düzenleme:

Wuuww masallahh kendim yapmış gibi yoruldum okurken
Videoyu tamamladim ustune boosted yaptim ama oglan hala uyumadi sabahtan beri uyursa devm edicem uyumazsa ben ondan once uyurum zaten

Yarin karin odakli spor yapacagim
Katilmak isteyen varsa
Ilk bu video

Ardindan bir baska karin videosu ile devam

Son olarak 30dk cardio
Ben evde bisiklete binecegim

Yazin daha da zor geciyordur. Beslenmene de istirahatine de dikkat et. Cabuk toparlanirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…