Uykum geldi erkenden
Günaydın kızlar.
Sabah yürüyüşü yapıldı...
Sanki saatlerce yürümüş gibi ter attım. Bu sefer tadında bıraktım. 54 yaşımda olduğumu unutmayacağım, dizler daha çok lazım.
Eki Görüntüle 2907550
Ben yeni ameliyat olmuştum o yüzden bağışıklık sistemim biraz kötüydü zannedersem, çok başım ağrıdı başka türlü bir semptom yaşamadım ama koku alma ve tat alma duygularımı tamamen kaybettim, eşim ve çocuklar da hiç semptom olmadı hemen hemen. Eşimin mesleği doktorluk olduğu için mecburen aşı yaptırdı ama aşı ikinci dozda bazı SORUNLAR yaşadı yan etkileri oldu o yüzden bana izin vermedi zaten sen geçirdin vücudunu tanıştı bu mikropla aşı olmana gerek yok dedi izin vermedi ben de yaptırmadım.Aşı büyük etki sağlıyor bence. Eşimin bağışıklık sistemi iyi değil normalde. Grip bile yüksek atesli atlatır ama covidi hafif şekilde geçirdi. Aşı olmasaydı muhtemelen daha ağır olurdu. Bir de son zamanlar beslenme düzeni de iyi gidiyordu o da etkili. Protein ve vitamin kullanımı oldu
Benim çocukluk öğünüm.Maydanozu dürüp yedim
Benim rahmetli babaannem yesilsogan yerdi lavas ileBenim çocukluk öğünüm.
Çocukken ne zaman anneme acıktım desem ekmeğin içine maydanoz dürüp verirdi bana. Hala çok severim. Ben gerçi yeşil soğan da ekliyorum.
Ayyy canım çektiii. Lavaşla harika olur. Yazları rahmetli anneannemin köydeki evine giderdik tatil için, böyle tandırda sıcak sıcak lavaş yapardı arasına evin arkasındaki bostandan ne bulsa doldururdu sonra verirdi elimize. İnanın o tat hiçbir şeyde yok.Benim rahmetli babaannem yesilsogan yerdi lavas ile
Esimde hep oyle hatirliyor rahmetliyi. Bugun yesilsogan ekmek yerken anmis oldu
Allahimmmmm lavas yesilsogan ve koyun yogurduBenim rahmetli babaannem yesilsogan yerdi lavas ile
Esimde hep oyle hatirliyor rahmetliyi. Bugun yesilsogan ekmek yerken anmis oldu
Nur icinde yatsinlarAyyy canım çektiii. Lavaşla harika olur. Yazları rahmetli anneannemin köydeki evine giderdik tatil için, böyle tandırda sıcak sıcak lavaş yapardı arasına evin arkasındaki bostandan ne bulsa doldururdu sonra verirdi elimize. İnanın o tat hiçbir şeyde yok.
Hamburger yaptım ev ahalisine namıssız güzel olmuş
Benimki kendimi kandırma versiyonu tabi ama hamburger yedim mi yedim o kadar
Eki Görüntüle 2907775
2tane yiyeydin bacimHamburger yaptım ev ahalisine namıssız güzel olmuş
Benimki kendimi kandırma versiyonu tabi ama hamburger yedim mi yedim o kadar
Eki Görüntüle 2907775
Normal squat ardindan sumo squat bitirdi bacaklarimi
Suyumu cikardi Ama 3 turu tamamladim
20 squat
20 sumo squat
20 sit ups 10kg plate ile
20 g2oh 10 kg plate ile
Ara vermeden birsonra ki tura gectim. Ardindan depti 20 dk. 30dklikti ,kizim sagolsun daha dayanamadi annesizlige1 saat 15dk da full yokuslu bisiklet surdum. Yeter bugunluk
Benim disimda yapan oldumu videolari?
Yarin icin video bakayim. Paylasacagim
Yapaydin 2taneWuuww masallahh kendim yapmış gibi yoruldum okurken
Videoyu tamamladim ustune boosted yaptim ama oglan hala uyumadi sabahtan beri uyursa devm edicem uyumazsa ben ondan once uyurum zaten
Boosted en sevdiğim...Wuuww masallahh kendim yapmış gibi yoruldum okurken
Videoyu tamamladim ustune boosted yaptim ama oglan hala uyumadi sabahtan beri uyursa devm edicem uyumazsa ben ondan once uyurum zaten
Yazin daha da zor geciyordur. Beslenmene de istirahatine de dikkat et. Cabuk toparlanirsin insallahSağol canım..
Üşüttüm diyeceğim bu havada garip geliyor biraz :)
Boğaz ağrısıyla başladı, dün çok kötüydüm bugün yine toparlamış gibiyim ama burnum tıkalı bugün de.. Halsizim hem de fazlasıyla..