Gecmis olsun. Ne rahatsizligin var?
Selamsız daldım :)
Napıyorsunuz, nasılsınızz??
Komşularım vardı telasliydim hiç bir şey canm istemedi. Asure de baya tok tuttu . Seviyorum da yedim. Emzirdigim içinde aşure süt yapar dedim. Dediğin gibi gün içinde gözlerim hep salata arıyor kahvaltı ve yemek te .eksik etmiyor um canm. Teşekkür ederim tavsiyen içinAsureyi inanilmaz severim, o yüzden yedigin asurelere birsey diyemiyorum.
Ama sebze salata eklemezsen menulerine her zaman fazladan birşeyler yemeye devam edeceksin. Dun yiyecegin bir kase salata seni 1 tabak asureyi yemekten alikoyacakti, hem de cok kendini kasmadan.
Lahmacunu salatasiz mi yedin, peh begenmedim.
Bolca su ic bugün.
Dun dundur bugun bugundur.
Asureyi inanilmaz severim, o yüzden yedigin asurelere birsey diyemiyorum.
Ama sebze salata eklemezsen menulerine her zaman fazladan birşeyler yemeye devam edeceksin. Dun yiyecegin bir kase salata seni 1 tabak asureyi yemekten alikoyacakti, hem de cok kendini kasmadan.
Lahmacunu salatasiz mi yedin, peh begenmedim.
Bolca su ic bugün.
Dun dundur bugun bugundur.
Dans diye puanliyorum ben
Gecmis olsun canim. Havadan mi anlamadim.
Ben ve kizim ayniyiz. Onunda alerjisi var,artik asiya degil alerjiye baglar oldum halimi
Dusup bayilcam
1kitap icin kutuphaneye bisiklet ile gittim. Bu sehir yokuslari ile meshur. Ulkenin tek ve en cok yokuslu sehri. Allahim. 30dk da kutuphaneye gittim. 45dk da Eve geldim. Eve gelis sürem resmen rekor.
Maps e Gore 7km 20dk suruyoraglicam
Aaaa çok geçmiş olsun bende diyorum sedu nerede. Her şey normale döndü şimdi değil miMerha kızlar
Uzuuuuunnncaaa bir aradan sonra döndüm. Karantinamız bitti. Eşim hafif şekilde atlattı. Ayri odada izoleydi hep. Bize bulaş olmadı bu süreçte.
Bende pazartesi aşı oldum. İki gün kol ağrısı oldu o kadar. Spora bu sürede devam ettim kesmedim. Hatta chloe ting in 2 weeks shared programına başladım yeniden. Bugün 7. günü tamamladım.
Sizler nasılsınız? Yeni gelenler varsa aramıza hosgeldiniz
Evet her şey normale döndü sadece artık çocukla yapışık geziyoruz karantina etkileriAaaa çok geçmiş olsun bende diyorum sedu nerede. Her şey normale döndü şimdi değil mi
Geçti gitti çok şükür özledim burayı vakit bulamıyordum telefona bakmaya
Merha kızlar
Uzuuuuunnncaaa bir aradan sonra döndüm. Karantinamız bitti. Eşim hafif şekilde atlattı. Ayri odada izoleydi hep. Bize bulaş olmadı bu süreçte.
Bende pazartesi aşı oldum. İki gün kol ağrısı oldu o kadar. Spora bu sürede devam ettim kesmedim. Hatta chloe ting in 2 weeks shared programına başladım yeniden. Bugün 7. günü tamamladım.
Sağol canımGecmis olsun
Geçmiş olsun. Geçen sene benim büyük kız okuldan getirdi hepimize bulaştırdı neyse biz de atlattık. Bugün yarın yine bekliyoruz okuldan getirmelerini çünkü bir sene geçince tekrar olanlar oluyor burada ama ilk seferki kadar kötü olmuyormuş öyle duydukMerha kızlar
Aşı büyük etki sağlıyor bence. Eşimin bağışıklık sistemi iyi değil normalde. Grip bile yüksek atesli atlatır ama covidi hafif şekilde geçirdi. Aşı olmasaydı muhtemelen daha ağır olurdu. Bir de son zamanlar beslenme düzeni de iyi gidiyordu o da etkili. Protein ve vitamin kullanımı olduGeçmiş olsun. Geçen sene benim büyük kız okuldan getirdi hepimize bulaştırdı neyse biz de atlattık. Bugün yarın yine bekliyoruz okuldan getirmelerini çünkü bir sene geçince tekrar olanlar oluyor burada ama ilk seferki kadar kötü olmuyormuş öyle duyduk